Mijn eerste vrije dag!

Gisteravond kregen we het goede nieuws. Er hoeft niets meer gedaan te worden. Het is klaar. Over. Voorbij. Gedaan 😀 Vanochtend werd ik dus heeeeeeerlijk wakker op de eerste vrije dag! 

Wow. Ik heb nu echt zeeën van tijd 😀
Toch zijn er genoeg dingen die er deze week gedaan moeten worden.

Veel slapen lol
Wii-en
Lezen
Schrijven
Chatten
Wandelen
Sporten, zwemmen
Schoonmaken in huis
TAXno aanvragen
Turks mobiel nummer nemen
Bankrekening openen
Ziektekostenverzekering nu goed regelen
Inschrijven in gemeente

Maar vandaag gaan we eerst lekker ontbijten. Vanochtend begon met de discussie dat ik nu eens een ei wilde bakken. Maar dat mocht niet want het is een ‘special occasion’ en Sinan wilde per see eten maken. Nu lag ik gewoon dwars omdat ik gewoon dwars wilde liggen haha Natuurlijk vind ik het niet erg dat hij het ontbijt maakt 😀 Lekker als iemand dat voor je doet, èn hij kan zo lekker koken mmmm :)

Daarna gaan we bankzaken regelen. En naar Manavgat omdat we wat inkopen moeten doen.

De wii staat er ook heel verleidelijk bij en daar MOET ik dus echt even mee aan de gang. En verder? Genieten van het mooie weer (+/- 24 graden) en van elkaar.

Kwam er gisteren trouwens achter dat ze hier ook een sauna hebben. Lijkt me een goed idee. Eerst wat baantjes trekken in het zwembad en daarna door naar de sauna :)

Echt concrete plannen voor de komende tijd hebben we dus nog niet. Maar die komen er nog wel en dat moet ook echt want er is nog genoeg te regelen!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
@ Kim: He lieverd! Leuk dat je meeleest hoor 😀 Ja dat met die scooter was echt grappig 😀

@ My big sister! Dat dacht ik ook, maar die angst heb ik dus alleen als ik met mn hoofd boven water zit. Als ik met mn duikbril onder water ben zie ik alles om mij heen (dus ook als er iets op je af komt) en dan heb ik nergens last van! Ik zal Sinan eens vragen hoe hij het ervaart 😀

@ Anna.. Ik mis je :(

@ Mam Ik mag wel katten houden, maar ik zit op de eerste verdieping en wil nu die verantwoordelijkheid nog niet. Wil eerst zelf settelen en alles en met een kat in huis moet je toch weer veel laten. We gaan nog reizen dus dan is het ook niet handig!

@ Mayra, ik heb je mijn Nederlandse nummer gestuurd 😀

@ Dieds, jaaaa ik lees die mail nog wel hoor dus kom maar op! Vind het leuk om te lezen 😀

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...