Wist Je Dat…?

* WJD We een hele week regen hadden en vandaag in eens de zon weer scheen? Dit gaf me echt enorm veel energie!!! 

* WJD Het dus eventjes lekker warm was op ons balkon, tot gem. 25 graden, totdat de wolken weer kwamen?

* WJD Sinan en ik vandaag Hamsi hebben gegeten? Dit is een kleine vis en het smaakt echt super lekker!! Nom nom nom

* WJD “Afiyet olsun” eet smakelijk betekent? Dit zeg ik bij het eten dus altijd tegen Sinan en hij zegt het in het Nederlands tegen mij 😀

* WJD Het pakket van Olga bijna aangekomen is? Momenteel is het in Antalya en morgen zal het waarschijnlijk in Side aan komen. OEoeoeoeoeoeoeooeeeeehhhhhh 😀 😀 😀

* WJD Ik het leukste WJDtje bewaar voor het laatste?

* WJD Ik momenteel echt even geen inspiratie heb om te schrijven? Terwijl ik nog best veel kwijt wil. Over de laatste dagen en de terugweg van onze reis, en het tweede gedeelte van “Chain reaction” bijvoorbeeld.

* WJD Ik momenteel een beetje uit mijn ritme ben? Ik slaap gem tot 13u a 14u, en ben vervolgens tot 4u in de ochtend wakker. Hier ga ik deze week weer verandering in brengen!

* WJD Sinan en ik komende dinsdag bij Mayra en Can op visite gaan en ik hier onwijs veel zin in heb!! Lekker kleppen over trouwen en in het NEDERLANDS.

* WJD Ik het leuk vind dat ik nu naar een mooie trouwjurk mag zoeken? 😀

* WJD We nog geen datum hebben? Maar waarschijnlijk gaan we het in twee delen doen. Het officiele gedeelte binnenkort (hoe binnenkort weet ik nog niet) en het feest doe ik graag einde volgend jaar.

* WJD Ik bang ben dat ik één of ander raar accent ga krijgen omdat ik te weinig in mijn eigen taal praat? Haha! Dus ik praat dagelijks heel wat in het Nederlands af, tegen mijzelf. Of tegen Sinan die dan dodelijk verveeld naar mij kijkt LOL

* WJD Ik Anna heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel beterschapjes toewens

* WJD Het leukste WJDtje nu gaat komen….

* WJD Ik eind Januari voor ongeveer een week naar NEDERLAND kom????? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 Het zal HEEL druk voor me worden. Natuurlijk wil ik IEDEREEN weer zien!!!!!!!!!!!!!! Meer volgt nog 😉

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...