Lekkere dag

lekkere dagVandaag was een heerlijke dag. Anders dan in NL denk ik! 

We waren vroeg op en de zon scheen lekker, dus zijn we op een terrasje gaan ontbijten. Daar werd het enorm warm, boven de 25 graden!

Omdat we geen zin hadden om binnen te zitten hebben we daarna een tijdje in de omgeving op de brommer rondgereden en een lange wandeling over het strand gemaakt. Echt heerlijk.

Daarna gingen we nog even snel naar de supermarkt en toen we thuis kwamen waren we beide zo rozig van het buiten zijn dat we alle twee op de bank in slaap gevallen zijn haha

Ons avondeten was daarom wat laat, tegen 21u aan. Ik had gebakken kip gemaakt en gepofte aardappel met knoflook, groene pepers, tomaat en kruiden. Was heel lekker.

Verder doen we niet zoveel. Ik ga binnenkort naar Antalya om een jurk te zoeken want hier in Side is niet veel. Ook ben ik nu op zoek naar een ticket want ik ben het wachten op antwoord vanuit de fabriek zat 😉 Sinan gaat dus niet mee deze keer. Jammer maar ik weet zeker dat het ons wel gaat lukken om hem in 2010 in ieder geval 1x naar NL te krijgen :)

lekkere dag

Voor het huwelijk hoeven we nu alleen nog maar een bloedtest te doen. Die doen we als ik terug ben uit NL. Heb er helemaal geen zin in! Stomme naalden brrr!

Eigenlijk heb ik niets te zeggen verder. De dagen zien er vrijwel hetzelfde uit. Niets doen. Beetje schoonmaken. Wat lezen. Tv kijken en spelletjes doen. Slapen en eten.

Meer niet! En dat begint wel te vervelen. Ben blij als het seizoen begint en ik weer lekker aan het werk kan en weer wat leukere verhalen kan schrijven!

xxxx

lekkere dag

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010, Weblog | Pictures included. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...