Werkvergunning voor buitenlanders soepeler

Datum: 12 October 2009 12:03 

Werkvergunning voor buitenlanders soepeler: Buitenlandse werknemers kunnen vanaf 2010 binnen een maand hun werkvergunning krijgen. Dat heeft de Turkse minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Omer Dincer, bekendgemaakt. Binnen de huidige procedures moeten buitenlandse werknemers zeven acht maanden wachten op goedkeuring van hun aanvraag. Dit plan maakt deel uit van een omvangrijke herstructurering van het ministerie om de dienstverlening te verbeteren. Een precieze datum kon de minister daarom niet geven, maar de nieuwe procedures zullen vanaf 2010 van kracht zijn.

Meer informatie
Ministry of Labour and Social Security: www.yabancicalismaizni.gov.tr Consulate General of Turkey: www.rotterdam.bk.mfa.gov.tr

Dit is heel goed nieuws wat ik nog niet wist! 😀 Zeg het voort :)

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010, Turkije-Hulp.nl. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...