Sprakeloos…

Sprakeloos dat ben ik. Ik kon dan ook geen enkele andere Titel bedenken dan dit.

Sprakeloos in de goede zin van het woord.

Dagen lang onderhandelen. En wachten, en luisteren en weer onderhandelen, en stressen, en meningsverschillen met elkaar en met die man. Slapeloze nachten hadden we. Uuuuuren met elkaar gesproken.. echt uren!

Maar daarnaast ook opwinding.. plezier over onze toekomst droom.. het was het allemaal waard. Alle stress, alle tijd die we er in gestoken hebben.. alles!

We kregen een deal! Na een aanbod van zijn kant afgeslagen te hebben… en weer onderhandelen een een aanbod van ons afgeslagen te zien worden… zaten we nu in eens met elkaar op 1 lijn. Alle partijen tevreden.

En toen.. toen weer spanning. Over de financien. Hoe we alles bij elkaar zouden krijgen om alles te bekostigen. Iemand zoeken die ons kan helpen…

Emre. De broer van Emrah onze vriend… had al heel wat vooronderzoek voor ons gedaan. Prijslijsten opgevraagd en als onze vertegenwoordiger bedrijven langsgegaan. En hij! Hij had tenminste zijn kant van het financiele plaatje al in orde! Nu wij nog! Sinan en ik!

En toen was daar onze held Robert! Mijn vorige baas. En inmiddels goede vriend.. Hij is bereid ons te helpen.. want ons ZO verschrikkelijk gelukkig maakt!! Ik kan er niet over uit hoe blij ik ben. Hoe blij WIJ zijn!! Sinan en ik..

Want… hetgeen wat sommige misschien al aan zagen komen… is werkelijkheid geworden! In eens is het geen droom meer.. maar het hier en nu!

Ja mensen! Het is zover!! Sinan en ik gaan het doen!!

Wij kunnen ons vanaf nu… de zeer trotse eigenaars noemen… van…

ONZE EIGEN DUIKSCHOOOOOOOOOOL 😀 😀 😀 😀 😀

JA je leest het goed. Duikschool. Daar waar je mooie wereld van onderen kan zien. Onder water dus 😛

ECHT WAAR!!!! 😀

Ik kan het zelf gewoon nog niet geloven 😀 maar het is echt zo!!!! OMG!!!!

Waar eigenlijk? Bij het zeer luxieuze hotel Pegasus World in Turkije (Sorgun, ligt naast Side)

Er staat al een duikcentrum wat we samen met Emre over hebben genomen! Met grootse dank aan Robert dus!!

Emre neemt 50% en Sinan en ik ook 50%

Wauw.

Verder ben ik even sprakeloos. Enne….. ja. Meer volgt snel dus :)

Oja, gezien er verder nog wel geld in het laatje moet komen de komende maanden (tot we echt gaan verdienen) zal ik gewoon nog aan het werk moeten bij de lederzaak. Daarna als het lekker druk is in het hotel kan ik daar ook aan de slag!

wauw. En nu hoop ik dat iedereen die dit leest wil helpen met promoten.

Komt allen komt allen :) Duiken met Sinan en Geesje bij het duikcentrum dat staat bij het PEGASUS WORLD HOTEL!!!! haha 😉

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010, Turkuaz Side duikcentrum. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...