Van alles wat

Hallo allemaal! 

Hier ben ik weer! Nog steeds vanuit een internetcafe helaas.. want dit betekent dat we thuis nog steeds geen internet hebben! (Hmm.. Het Virus Cafe.. niet echt een naam die ik een internetcafe zou geven haha!)

Nou. De vorige keer vertelde ik over mijn werk. Momenteel heb ik er niet super veel over te vertellen. Mijn dagen zijn nogal lang en saai moet ik zeggen.

Ik moet veel wachten, krijg dan weer wat informatie.. moet dan weer wachten en beetje rondlopen en kijken.. en dan weer wat meer informatie en zo gaat het de hele dag door. Verschrikkelijk. Er zijn ook nog niet veel groepen maar het zal wel verandering in komen en daarmee zal het werk dus ook leuker worden.

Mijn takenpakket breiden ze wel steeds meer uit en hier ben ik wel blij mee. Want ik moet normaal ook verkopen maar die taak is niet helemaal voor mij weggelegd omdat ik andere dingen veel leuker vind om te doen.

Hoe het er nu uitziet: Mijn voornaamste taak is: geven van informatie aan groepen (5 nationaliteiten)

Daarnaast verkoop ik, ik presenteer de fashionshow voor groepen die langs komen (gem. 10 tot 45 mensen) en ik geef info aan mensen die gewoon langskomen of niet naar de fashionshow gaan.

Daarnaast mijn nieuwe taken, wat echt super leuk is: Ik moet nu ook naat hotels toe (morgenavond al!!!! 2 hotels!!!) en presenteer dan met microfoon en al de fashionshow (In het Nederlands of Engels) voor groepen die tot 100 mensen geloof ik kunnen zijn.

Met presenteren bedoel ik: Ik geef wat info, ik kondig de show aan en geef na de show nog wat meer info en probeer mensen te triggeren om te gaan kopen (met grapjes maken bijvoorbeeld)

Bij de hotels (ligt eraan hoeveel tijd we hebben) organiseren we een contest. Een aantal mensen uit het publiek kiezen we (ik en de manager) uit, en die moeten dan bijvoorbeeld gaan buikdansen 😀 Degene die na afloop het meest applaus krijgt die wint! (En mag dan een cadeautje in onze winkel komen halen onder het genot van een drankje) En zo hebben we ook een 2e en 3e prijs. De rest krijgt een troostprijs.

Daarna, in de winkel, nodigen we ze uit rond te kijken en wie weet kopen ze wel wat.

Morgen dus al voor het eerst en zal een lange dag worden want ik werk dan van 9 uur in de ochtend tot 22.00 uur in de avond.

Maar goed. Dat dus. Verder besteed ik mijn dagen op het werk aan het voelen, ruiken en bekijken van al onze lederwaren als een ware fetishist.. al ben ik dat natuurlijk niet he!!!! We hebben veel soorten leer en ik moet alles leren.

Verder drink ik thee.. schijf ik belangrijke dingen voor mijzelf op, drink ik nog meer thee en nog meer, ga ik lunchen, drink ik thee en drink ik thee. Super toch? 😀

Maar gelukkig doe ik dat niet in mijn eentje maar met mijn eveneens nieuwe collega’s die hier ook al een poosje wonen maar afkomstig zijn uit Rusland en Polen. Met ons drietjes vervelen we ons dus rot hehehe

Wat ons (leuk om te zeggen ONS) duikcentrum betreft:

Met een tractor hebben we heel wat kuub zand weg laten halen, we hebben deze week het metaal laten vervangen wat metaalrot had, we hebben al het metaal geschilderd, we kwamen er achter dat onze compressor stuk was dus die hebben we ter reparatie op laten sturen naar Izmir en we hebben een wiel van onze boothangar verzonden ter reparatie. We hebben de deur gemaakt van de duikschool die door roest niet goed meer open wilde, en we hebben een plastic dak op onze school laten zetten omdat de wind het zeil wat eerst als dak diende kapot had gescheurd in de winter.

Verder knapt Sinan niet zo snel op omdat hij iedere dag hard werkt en niet de tijd neemt om te rusten.

En we hebben nog steeds geen wasmachine thuis en ook niet eens een aansluiting ervoor. Dit zou de eigenaar voor ons regelen maar het is nog steeds niet gedaan dus gaan we nu ‘boos’ doen en dreigen dat we gaan verhuizen als ie het niet regelt. (Want het geld willen ze natuurlijk niet mislopen dat we als huur zouden betalen dus dat gaat absoluut wel werken ;))

Hmm. Dat is het wel zo een beetje. Ik hoop dat we snel internet hebben thuis zodat ik weer lekker kan skypen met Olga, Jeroen en de kinderen en mam… en weer lekker kan chatten met de rest!!

Oja.. Op facebook heb ik een groep aangemaakt voor de duikschool. Ik zou het leuk vinden als je je FB vrienden uitnodigt om lid te worden en helpt reclame te maken 😉 bedankt ervoor alvast!!

Dikke kus voor iedereen ik mis het kletsen enzo maar het is nu even niet anders.. Ik kan niet iedere avond naar het internetcafe komen!

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...