We gaan weer verhuizen!

Hallo allemaal! 

Okee.. Nou. Ja. Dus…. Je leest het goed…! We gaan weer verhuizen!

Sinan belde me helemaal opgewonden op: jaikwasaanhetkijkenenhetishierveelmooierenikwilhierechtheelgraagnaartoemaarjijmoethetookziennatuurlijkmaarhetisechtveelbetervooronsenikwilhierechtechtechtgraagheenenzehebbeneenwasmachineenhetuitzichtiszomooienjekandezeezienen en en…!HONEY! Onderbreek ik hem.. Okee! Het is goed! I trust you!

Wanneer Sinan weer een beetje gekalmeerd is vertelt hij verder het verhaal:

De huiseigenaar vertelde dat nummer 8 vrijgekomen was en dat daar een wasmachine stond die we kunnen gebruiken.. Dus ik ben mee naar boven gegaan (Wij wonen nu op nummer 1) om de wasmachine te bekijken. Het is net zo een woning als die eerste die we in dit appartement bekeken, je weet wel zo een kleine..

En toen keek ik naar buiten en het was zo mooi, een prachtig uitzicht op de bergen en toen ik naar rechts keek zag ik de zee en schat het is echt goed voor ons wat moeten we nou met zo een grote woning want we werkentochdeheletijdenzijnbijnanietthuisenditiszomooi.. *SCHAT* okee ik geloof je!! Zeg ik weer. k vertrouw je en als je blij bent dan doen we het toch gewoon! Zeg ik geruststellend.

En toen hoorde ik dat de badkamer ook veel beter s. Na het werk ben ik naar huis gegaan, open ik de deur zie ik alsnog die wasmachine in onze huiskamer staan (nutteloos want geen aansluiting he.. en als we toch naar de 3e verdieping gaan waarom staat dat ding dan nu beneden?? Maar goed)

Sinan thuisgekomen en helemaal blij liet hij me meteen die woning zien.

Ja het uitzicht is heel mooi en omdat je hoger zit heb je ook meer privacy. En gelijk heeft hij als hij zegt dat we geen grote woning nodig hebben voor nu omdat we toch veel werken. Verder hebben we het voordeel dat de huur dus nog goedkoper is, dat de badkamer inderdaad veeeeel beter is dan wat we nu hebben en dat er een TWEEpersoonsbed staat. Momenteel slapen we op twee EENpersoonsbedden die tegen elkaar staan dus regelmatig donder ik in de nacht bijna uit bed omdat ik steeds in het midden lig en de bedden dan uit elkaar schuiven.. dat straks dus ook niet meer.

Ja klein is het wel maar ik ben tevreden!! Daar dus straks de fotos van als ik eindelijk eens internet heb thuis.

Over internet in huis gesproken: Blijkt dat we sinds de 30e al internet kunnen ontvangen thuis, kwamen we gisteravond achter. Er hangt een draadje in de gemeenschappelijke hal met onze naam er op hahaha. Ja weten wij veel dat het voor intetnet is!! 😀 (en ook een miniscuul kaartje met onze naam erop) Maar goed die moeten we nu dus zo aan gaan sluiten dat we op de 3e verdieping internet hebben. Zal niet lang meer duren denk ik!! Hoop ik!!

Nou..about my work. Saai saai saai saai saaaaaaai maar wel soms ietsje minder saai.

Zoals gisteren 😀 Er kwamen namelijk Belgische klanten, man en vrouw die beide nogal verlegen waren. We hebben wat moeten onderhandelen etc maar uiteindelijk hebben ze een tas en twee paar schoenen gekocht en dat waren dus mijn eerste klanten! 😀

Vandaag ook een Belgisch echtbaar met twee schatten van kinderen die bij ons langs kwamen. Kids natuurlijk wat vervelend (saai ook in zo een lederzaak voor ze) dus ik heb ze apart genomen en ben met ze gaan spelen zodat de ouders rustig konden rondkijken. Ondertussen als een goede gastvrouw iedereen ook drinken gegeven (appelthee en de kinderen limonade)

Ze hadden al vrij snel een mooie jas voor hem en een leuke tas voor haar maar toen namen we ze ook nog mee naar beneden waar de jassen voor vrouwen hangen. Ook hier moesten we onderhandelen met ze maar uiteindelijk hebben ze ook voor haar een jas gekocht 😀

Verder nog gesproken met mijn manager over het werken in hotels en in de avond, ook een goede deal kunnen maken over mijn salaris dus ik ben weer tevreden.

Sinan knapt inmiddels wel goed op en op het duikcentrum vordert het ook. Vandaag hebben ze al het materiaal (BCD, Duikpakken, Vinnen etc) naar het centrum overgebracht en dat betekent dus dat we binnenkort open kunnen.

Woensdag ben ik vrij en zal ik het dus weer gaan zien!! Ben heel benieuwd! Jammer genoeg krijgen we dan toevallig net slecht weer met veel regen voor zover ik het weerbericht op tv mag geloven dus duiken zal er (jammer jammer jammer) niet inzitten :(

Ik hoop dat ik mijn volgende update vanuit mijn eigen huis kan maken!!!

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...