…zucht

Ik denk dat onderhand mijn verslagen korter en korter zullen worden zolang ik geen internet heb thuis. Nee nog steeds niet dus en ik schrijf weer vanuit het inet cafe. Ben net terug van mijn werk! 

Vandaag is er weer een elektricien langsgekomen maar die heeft het pand na half werk weer verlaten. Wel heeft hij nog een nieuwe kabel getrokken vanuit de hal naar onze deur maar dat is het. Wijzelf moeten nu een nieuwe kabel kopen zodat we die tot IN onze woning door kunnen trekken en dan maar hopen dat het werkt!!

Verder ook geen TV maar dat hoeft van ons ook niet meer. Als we internet hebben dan kunnen we alles wat we willen zien dat daar ook wel volgen.

Het goede nieuws is dat we geen mieren meer hebben 😀 Wroering heb ik niet hoor mam 😉

Nummer 8 (het enige wat ik nog steeds over onze woning weet, bevalt me goed. Ik heb onze Oostenrijkse buuf ontmoet die al jaaaaaaren in Turkije woont. Zij houdt niet van roddelen en mensen die roddelen na dat gezegt te hebben roddelt ze de oren van je kop af! 😀

Verder ben ik vrienden geworden met een grote rode kater die ik Aslan (koning) noem. Hij is ook echt de koning (of eerder bullebak) van de buurt die vecht om alles en al het eten op eet. De meest dominante kater dus maar ook wel een schatje. Hij is gewoon de sterkste! 😀

Ik ben ook de enige die heb kan aaien. Buuf was er helemaal ondersteboven van!

Werk? Pfff. Druk. Niet met de hoeveelheid aan klanten hoor..was het maar waar! Genoeg verveel momenten nog maar wel minder. k leer mijn collega’s kennen en dus is het werk ook steeds leuker. maar goed alles bij elkaar werk ik dus wel 7 dagen per week. 6 dagen in de zaak en 1 dag per week op de duikschool. Daarnaast moet ik ook steeds vaker naar hotelshows toe.. nu ongeveer 4x per week. Als het aan mijn baas lag deed ik dat ook nog eens 7 dagen per week maar dat is me echt even teveel van het goede. Verdien er wel meer op maar dan heb ik echt geen sociaal leven meer. Nu begin ik nog om 9 uur met werken maar als er meer gasten komen zal dit veranderd worden naar 8 uur. Nu stop ik nog om 6 uur maar als er meer gasten komen wordt dat 8 uur (ja van 8 uur in de ochtend tot 8 uur in de avond dus. Je leest het goed)

En als ik naar shows ga mag ik even naar huis om te rusten (maar dat is wel 15 minuten heen en 15 minuten teruglopen) Dan ben ik gem. tussen 22.30 en 23u thuis.

Druk dus.. maar ik hou mijn mond en wil niet klagen gezien we in de winter weer een aantal maanden vrij zullen hebben.

natuurlijk krijg ik ook wel wat mee over die vulkaanuitbarsting. dit levert hier in Turkije best wat stress op en ook bij ons blijft de stress niet weg.

Paar dagen terug is er in het hotel waar ons duikschool bij staat, een lading gasten gekomen (1000 mensen) die niet terug naar NL kunnen wegens vluchten die geannulleerd zijn.

Deze mensen verblijven al ongeveer 2 weken hier in Turkije en hun protemonnee is dus al leeg. Ze verblijven ook gratis in het hotel op kosten van hun reisorganisatie!

En daar zitten we dus. Duikschool is klaar en Sinan zit iedere dag uuuren bij het zwembad en probeert klanten te trekken maar die geven niets meer uit! Nieuwe klanten die WEL geld hebben komen er ook niet. En zo draaien we dus verlies. Overigens niet alleen wij hoor.. De hele toeristische sector heeft er last van. Ook bij Side Leder merken we het. Balen maar niets aan te doen.

We hopen alleen maar dat het allemaal snel voorbij is en dat er dus ook snel weer nieuwe klanten komen en we aan het werk kunnen.

Afgelopen week is Helga samen met Zoe nog langsgekomen bij het duikcentrum! Was heel erg leuk!! Beide zijn het schatten en morgen gaan we uit eten 😀

Vandaag heb ik enkelen maar een sms gestuurd want het duurt wel heel erg lang zo zonder internet. Vind het echt heel erg om geen contact te hebben met mijn familie en vrienden in NL! IK MIS JULLIEEEEEEEEE :(

Dit zei ik vandaag nog tegen Sinan en toen zei hij heel bedroefd dat hij jullie ook mist! De schat.

okee ik gaat weer! Tot snel allemaal.. ik denk dagelijks aan jullie!

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...