Jeej we hebben weer internet!

Hoera hoera hoera! 

Nu hebben we dus internet. Leuk. Jammer alleen dat ik bijna geen tijd meer heb ervoor!

Het is nu 23.05 uur hier en tijd om te gaan slapen. Ben net een uurtje geleden thuisgekomen na een werkdag van 13 uur nonstop.

Morgen weer zo een dag waarschijnlijk en om half 8 opstaan (nu gelukkig nog half 8. Binnenkort zal ik wel om 8 uur al op het werk moeten zijn dus dan nog wat eerder opstaan)

Vandaag wel een goede dag gehad op het werk, werd uitgezonden naar 1 van de 2 filialen in Side en ben daar de hele dag en avond gebleven. Leuke klanten ontmoet en voor een bescheiden 4000 euro aan lederwaren verkocht.

Met de duikschool gaat het ook goed. Ik ben er nog steeds alleen op woensdag en afgelopen woensdag was het weer eindelijk goed genoeg voor de eerste duik! Jeej! Ben maar tot 5 meter gegaan maar was leuk. Heb er van genoten!! (er was ook een oudere mevrouw mee)

Diezelfde dag ook nog 2 Nederlanders (vader en zoon) voor een testduik in het zwembad kunnen interesseren en die zijn ook klanten geworden uiteindelijk. Het gaat goed en het is druk! 😀 Sinan is nu ook de volledige dag bezig met klanten bij het zwembad en duikcursussen!

Het seizoen is dus begonnen 😀

Okee het is kort maar ben echt bekaf en duik mijn bedje in. Meer volgt snel.

Iyi geceler ve görüsürüz!

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...