Weekverslag: dag 1, donderdag

Vandaag begin ik met mijn week verslag. 

Vanochtend zijn we beide veel te lang in bed blijven liggen dus het was even een gehaast. Ik was 10 minuten te laat op het werk maar niemand die er naar omkijkt.

Normaal begin ik met een juicemix (wortel,appel,sinaasappel) maar vandaag niet gedaan. Echter ook niet ontbeten dus om half 11 had ik al verschrikkelijke honger.

In de ochtend was er op het werk niet veel te doen. Ik heb het design van de portemonnees weer eens gedaan want het was een zooitje.

Daarna ben ik met collega’s buiten gaan zitten en gaan genieten van het zonnetje. Echter zijn er altijd die irritante vliegen. De manager deelt die irritaties dus heeft hij een kilo of wat aan vliegenmeppers gekocht.

Zelf had hij er al 3 stuk geslagen. Zo gefrustreerd dat hij teveel kracht gebruikt 😀

Toen vroeg hij aan mij of ik die naamloze beesten ook af wil slachten. (”Ze vliegen.. maar die arme beesten hebben niet eens een naam!!”)

Ja okee dat wilde ik ook wel om de tijd ook te doden, dus kreeg ik de mooiste mepper 😀 (Een witte in de vorm van een vlinder!!)

Leuker werd het toen we ook nog een weddenschap afsloten. Voor iedere 10 doodgemepte vliegen 1 ijsje 😉

Ik had van iets anders van een paar dagen terug nog een gratis cornetto liggen maar dat zei ik natuurlijk niet. Met plezier dus 10 vliegen doodgemept (met enkele wrede opmerkingen van onze collega Aimee. Tot ik er achter kwam dat ze met evenveel plezier muggen doodmept, net zo irritant dus ze mag niet klagen)

10 Vliegen was zo gedaan, en daarna heb ik mijn ijsje aan mijn andere collega Katya gegeven zodat ik de cornetto kon eten.

Toen zei de manager dat ik het volgende ijsje pas met 35 dode vliegen kreeg, dat was natuurlijk minder leuk.. maar weer een andere manager zei tegen mij 25 vliegen dus zei ik dat tegen manager 1 dat ik niet meer voor hem werk omdat ik een betere deal heb kunnen sluiten.

Daarna was het etenstijd. Mijn vliegenmepper had ik achtergelaten wegens hygiene maar vond het erg jammer dat ik dat gedaan had. In de kantine werden we HELEMAAL GEK!!!!!!!!! van die rotbeesten.

De lunch was overigens super. Vis vers van de grill, gekookte aardappel, rijst en salade.

Daarna de winkel weer ingegaan en beetje rondgelopen en weer aan de portemonnees gezeten.

Even voor de winkel gezeten, toen weer achter, toen even binnen, weer naar buiten, rondgelopen in de winkel weer, en toen de mepper maar weer gepakt.

Uiteindelijk heb ik 27 vliegen doodgeslagen.. ergens wel met enige spijt. Natuurlijk. Maar ja wat moeten we anders? Zelf gebeten worden door die krengen?

Daarna was het avondetentijd. Was niet zo geweldig dus heb alleen en bord macaroni en yoghurt met komkommer. En toen was het alweer tijd om te gaan.

Zoals je ziet…. een drukke werkdag! 😉

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...