Weekverslag: dag 2, Vrijdag

Ik kan kort en krachtig zijn 😀 

Vandaag: Hetzelfde als gisteren.
Verschil: Vandaag 1 klant. En de dag ging qua gevoel sneller voorbij :)
Heeft gekocht: Niets.
In geval van niet, waarom: Ze had schoenmaat 34 en die van ons begint bij 35/36
Vliegenstand vandaag: 30
Vliegenstand totaal deze week: 57
Gegeten ijsjes: 2 (waarvan 1 gratis, lucky me)
Gedronken fruitjuices: 0
(met woorden) gevochten met collega’s: 1 (een goede dag dus)

Tja. Dat was het. Ben nu thuis. Vandaag is er een openingsparty van een discotheek maar we gaan niet. Het huis is schoon. De was hangt te drogen op het balkon. Gegeten hebben we al en het toetjes zojuist was watermeloen.

Oja, verder zal ik wel weer war uitgevreten hebben met duiken afgelopen woensdag want mijn rechter been zit onder de blauwe plekken. Die begin ik nu pas te voelen. Geen idee wat ik gedaan heb :)

Verder had ik een creatieve bui dus ben begonnen met het verzinnen van namen van de boeken die ik (ooit) nog wil gaan schrijven. (Heb er al 3, MET verhaal hehe) Uit privacy overwegingen publiceer ik die niet. Straks gaat er iemand nog mee aan de haal 😛 😉

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...