Goed afgelopen!

HONEY!!!! Are you okay??? vraagt Sinan mij geschrokken….yes honey I am.. geef ik nuchter antwoord.. But are you SURE?? ARE you really OKAY?? vraagt Sinan weer onzeker.. yes mylove I am really ok.. how are you? 

F*ck me yaaaa I’m not important… ARE YOU REALLY OKAY HONEY??? Are you really sure???

Vandaag een klein ongelukje gehad.. met de brommer.

We reden weg vanuit huis en Sinan verloor op vage wijze de macht over het stuur dus we gingen beide onderuit..

Denk dat de brommer nog wel de meeste schade heeft opgelopen! (niets ernstigs dus met ons dus schrik niet. We leven allebei nog, alles erop en eraan, niets gebroken niets gekneusd niets gescheurd)

Maar schrikken was het natuurlijk wel. Sinan heeft wat schaafwondjes aan zijn handen en dat is natuurlijk niet fijn als je steeds moet duiken in zout water.. daar had hij dus wel last van want het prikt enorm!

Ikzelf heb een paar blauwe plekjes en paar kleine schaafwondjes op mijn arm en enkel.. we zijn opgestaan, hebben onze kleding afgeklopt, en daarna hebben we onze weg naar het werk vervolgd.

Begrijp niet helemaal hoe het heeft kunnen gebeuren, want hard gingen we niet. (We reden net een paar meter bij ons huis weg..) We hebben wel een grindweg voor onze deur en als je er op rijdt voelt dat niet altijd zo stabiel.. komt gewoon door die stomme stenen.

Sinan schrok er meer van dan ik. Hij reed en voelde zich dus enorm verantwoordelijk! Arme schat..

Zijn eerste reactie was ook: VERTEL HET NIEMAND!!!!!

Maar ja.. zoiets wil ik toch wel even kwijt hoor! Hij wil zulke dingen niet vertellen om mensen niet ongerust te maken maar voor mij is het een goede uitlaatklep om het van me af te schrijven. Wat het onderwerp (positief of negatief) ook is…

Nou dat was het, we leven nog dus maak je niet druk okee! 😀 het stelde niet zoveel voor.. gewoon wat geschrokken..

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...