Naar Nederland!!

Zoals sommige dus al weten kom ik naaar….. NEDERLAND!!!!!! 

Aan het einde van Oktober/begin van november.

Om te werken ja :) Natuurlijk ook heel erg tof om gewoon weer eventjes in NL te vertoeven maar wel jammer dat Sinan er niet bij zal zijn. Hij zal in Turkije blijven werken en aan de slag gaan met het behalen van een certificaat die we voor de duikschool nodig hebben het volgende seizoen..

Ik weet nog niet of ik met mijn familie mee terugvlieg in oktober.. ik denk het niet omdat ik toch eerst weer even terug naar huis wil om mijn spullen te pakken voor NL (Anders moet ik die half Turkije meezeulen) en eventjes echt helemaal alleen te zijn met Sinan. Tijdens het huwelijksfeest zal dat er nl. niet veel van komen denk ik :)

Wel staat vast dat ik aan het begin van november in NL ben. 6-11 loopt nl. mijn verblijfsvisum af dus komt mooi uit. Hoop ik. Dan kan ik wanneer ik terugkom weer een toeristenvisum nemen a 15 euro voor 3 maanden. Ik denk dat dat wel mogelijk is maar Sinan denkt van niet omdat ik getrouwd ben.. dat moeten we dus nog even uitzoeken. Ook moet ik kijken of ik wel kan werken in NL zonder er ingeschreven te zijn. Heb er namelijk ook geen ziekenfondsverzekering meer lopen, ben nu verzekerd via Sinan.

Mij weer in NL inschrijven heeft trouwens wel voordelen. (nadeel is dat ik dus wel ziektekosten verzekering moet betalen en dat ik belasting betaal) maar voordeel is dat ik dan recht heb op een uitkering als ik echt niet aan werk kan komen..Heb ik gehoord..

Verder kan ik dan in NL mooi ons huwelijk laten legaliseren en inkopen doen voor wanneer ik terug ga naar Turkije..

Dus allen die meelezen:
* Ik zoek tijdelijk werk in Nederland.
* Meedere banen mogelijk.
* (1 fulltime door de week en 1 in weekend of 2 parttime)
* Voor maximaal 2 maanden (Misschien blijf ik zo lang maar kan ook korter zijn)
* Zoveel mogelijk (6 dagen per week tussen 9.00 uur en 20.00 uur.
* Werken in het weekend absoluut gewenst (gezien dat meestal meer verdient)
* Liefste op maandag vrij.
* Soort werk: administratief, callcenter, customer service, ICT, thuiswerk, helpdesk, Thuiszorg (Helpende), Horeca, Catering, Productie, Kinderleiding, In een winkel (kledingzaak, schoenenzaak, tassenzaak or whatever) of iets anders geks wat je maar kan verzinnen waar ik mijn tijd nuttig en betaald kan besteden.
* Talen: Nederlands, Engels.
* Omgeving: Weet nog niet waar ik ga verblijven maar ergens in omgeving: Hoorn NH, Alkmaar, Amsterdam, Utrecht.

* CV en referentie heb ik uiteraard op aanvraag.

————————————-
Laat hier een bericht achter of stuur me een mail op digigee (at)live.nl
————————————-

Verder heb ik het absoluut niet meer naar mijn zin bij mijn werk. Ben dus ook hier op zoek naar een andere baan voor de laatste maanden in het seizoen.

Met Turks leren gaat het goed.. vandaag voelde ik me erg slim en had ik in no-time de maanden uit mijn hoofd geleerd.. (ja die wist ik dus nog niet eens allemaal hehe)

Verder zijn mijn blauwe plekken bijna weg maar bij Sinan gaat het genezen van zijn handen zeer langzaam omdat hij steeds in het zoute water is.

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...