Ziekjes, dolfijnen en meer over ons droomhuis..

Het eten heb ik laten staan en ben met moeite in bed gekropen na enkele keren af en aan naar de badkamer gerend te zijn.. 

Als een waardeloos zielig hoopje lig ik opgekruld in de foetus houding in bed. Mijn adem gaat snel en mijn lichaam is verkrampt. Ik lig er niet alleen zielig bij.. Ik BEN ook zielig. Vind ik zelf.

Sinan staat om de hoek van de deur opening en vraagt met zachte stem.. What’s up honey!! Het klinkt me net even iets TE enthousiast in de oren maar dan komt Sinan over me heen hangen en vraagt voorzichtig of ik wat nodig heb.

Ik vraag om een asprine.. en heel veel kusjes van hem (Ja nu ik toch zielig ben moet ik dat toch even uitbuiten hehe)

De kusjes krijg ik van hem en daarna loopt hij weg en hoor ik hem rommelen in de keuken. Ondertussen vraag ik me af wat er in godsnaam gebeurd is.

‘S middags was er nog niets aan de hand. Ik was meer dan opgewonden omdat ik vanaf het strand zeer dichtbij de kust dolfijnen had gezien! Ik keek eerst wat dromerig uit over de zee, zoals wel vaker in een momentje van rust.. Mijn ogen volgden twee zwemmers die helemaal naar de afzetting waren gezwommen. Zij keken richting het strand toen er achter hun in eens een hele grote vin opdoemde! DID YOU SEE THAT????? Zei ik eerst vol ongeloof. Ahmet de mede eigenaar en Sinan stonden direct naast me, zoekend naar hetgeen waar ik op doelde. Noldu? (Wat is er?) vraagt mijn liefde..

Hoe kan ik dat nou uitleggen? Vraag ik mijzelf af met het idee dat mijn ogen mij bedrogen hebben. Nou.. Het was heel groot, donker van kleur en het leek op.. uhm. Een haai! Besluit ik te zeggen. Direct daarna vertelt mijn gezonde verstand me dat er helemaal geen haaien zijn hier. Althans niet in deze tijd van het jaar. …OF een dolfijn? Zeg ik twijfelend. Ahmet en Sinan kijken me beide twijfelend aan. Maar kijkkijkkijkkijkkijkkijkkijkkijk! Daar is het weer!!! Ik wijs met mijn vinger zo ver die kan strekken. Deze keer ziet Sinan het ook, en deze keer niet 1 vin maar 2 vinnen!! Bak! Orda orda!!! (Kijk! Daar daar!!!) Sinan deelt mijn opwinding. En samen kijken naar die twee geweldige dieren die samen langst se Turkse zuidkust zwemmen. Wat geweldig om te zien!!

Sinan merkt op dat die twee mensen totaal in paniek waren geweest als ze gezien hadden wat er achter hun uit het water opdoemde. Jemig.. Ikzelf zou van mijn leven niet het water meer in gaan, bedenk ik me daarna.

Sinan haalt me terug naar de werkelijkheid.. Schat, heb je van dit water gedronken? Nee.. piep ik met mijn tanden op elkaar omdat mijn buik nu echt wel heel erg veel pijn begint te doen..

En heb je gisteren zwembadwater gedronken? Nee piep ik weer.. Okee niet doen ook want het is niet goed! Zegt Sinan ongerust.. (lol) Maar waarom heb je dan zoveel pijn?

Ik leg hem uit dat ik echt geen buikpijn krijg van zwembad water dat ik eventueel bijna 24 uur geleden binnen heb gekregen. Maar vandaag heb ik wel per ongeluk een slok zee water binnen gekregen.. en daarns heb ik een banaan gegeten die in de koelkast lag… Dus het is 1 van die twee!

Ondertussen lig ik kronkelend van de pijn in bed. O mijn god wat kan pijn erg zijn. Ongelooflijk!!! Ik bijt op mijn kussen en merk op dat dit de ergste pijn is die ik ooit heb gehad.. zelfs nog meer dan de pijn die je voelt bij een maagslijnvlies ontsteking en dat was al afschuwlijk.. Ik heb het gevoel dat ik dood ga!!

Sinan komt met een asperine die ik in 1x achterover gooi en daarna trek ik de dekens weer over me heen. Het kan me niet schelen dat het 34 graden is. Die dekens voelen goed. Sinan geeft me weer wat kusjes, zet de ventilator aan het voeteinde en verdwijnt daarna naar de huiskamer.

Ik blijf heen en weer wiegen om de pijn op te vangen en probeer aan andere dingen te denken. De tijd voelt als een eeuwigheid maar ik val daarna gelukkig in slaap.

Vanmorgen zei Sinan me uit te rusten en in bed te blijven liggen. Dat was een goed idee. Enkele uren later opgestaan met een zucht van opluchting dat de pijn weg is. Echter ben ik nu wel behoorlijk verkouden.

Ik voel me toch wel heel bezwaard om thuis te blijven terwijl mijn man iedere dag hard werkt dus ik vertrek straks ook maar richting duikcentrum.

Vanavond hebben we een afspraak met een man die zijn duplex woning (waar wij totaal verliefd op zijn) wil verkopen omdat hij hoogstens 1 of 2x per jaar maar voor een korte tijd in Turkije is.

Nu verblijft niemand in de woning dus voor die man is het momenteel alleen maar een last. Wij willen deze woning echt HEEL ERGGGGGGG GRAAAAAAAAAAAAG en willen een deal maken. Natuurlijk kunnen we nu nog niet kopen. Dus willen we het voor 1 jaar huren van de man (is voor hem evengoed voordelig want nu ontvangt hij dus niets) en daarna willen we het kopen. We denken dat we nl. over een jaar wel een hypotheek kunnen krijgen. De woning is waar we vooheen woonde, maar dan duplex dus. Het is echt een mooie omgeving en de bank kijkt ook naar het type woning (of ze het makkelijk kunnen verkopen als wij bijv de kosten niet meer kunnen dragen)

De woning ziet er als volgt uit:

Grote woonkamer met open keuken (Incl. vaatwasser, wasmachine en koelkast) en 1 balkon. 1 slaapkamer met balkon. badkamer met douche en toilet. Trap naar boven: tweede badkamer met bad en tweede toilet. 1 slaapkamer zonder balkon. 1 slaapkamer met heel mooi dakterras (met veel privacy dus kan daar mooi een tuintje aanleggen)

Het is nu wel te groot voor alleen ons maar we kijken ook naar een toekomst met kinderen en het voordeel is dat er ook al spullen in de woning aanwezig zijn. Deze woning is ECHT perfect!!!!

Bij de woning hoort: security. Binnen zwembad, buiten zwembad en klein fitnessruimte.

We gaan vanavond praten met deze man om te kijken of we een middenweg kunnen vinden. Het is nog maar de vraag hoeveel hij er voor wil hebben als we het kopen. En hoeveel hij wil per maand als hij toestemt om het te huren voor een jaar.

Wij moeten kijken of het voor ons wel haalbaar is. Maar we zullen het open ‘spelen’. We leggen onze situatie uit en zien dan wel hoe de man er over denkt.

Mocht het niet lukken dan zal het allemaal enkele jaren langer duren voor we zo een duplex in het zelfde complex kunnen betrekken. Er zijn nl. wel meer van hetzelfde soort die nu leeg staan en te koop zijn maar daar kunnen we geen deal mee sluiten.

Nouja. Meer volgt snel..

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...