Goedmaken en druk aanhet werk

Vanochtend werd ik totaal in de kreukels wakker op de bank. God wat ligt dat ding hard… Ik had er zelf nog niet eerder op geslapen maar ik heb Sinan een keertje toen we ruzie hadden wel naar de bank gestuurd om op te slapen.. Ik heb nu meteen medelijden met hem haha! Dat doe ik dus ook nooit meer. (Zowel hem naar de bank sturen als er zelf op slapen :)) 

Vanochtend is Sinan vertrokken zonder mij wakker te maken. (maar ik was natuurlijk al wakker toen ik hem weg hoorde gaan) Zo bijzonder vroeg was het nou ook weer niet. Kwart over 8 ofzo.

Net heb ik hem gebeld en hij heeft (natuurlijk) geen duiken gemaakt. Echter staat er voor morgen wel wat ingepland dus dan moeten we een boot van een collega huren.

Verder heeft hij weer wat reparaties gedaan.

Hoewel het niet helemaal tof was van hem om zo op mij te reageren gisteren, heb ik het wel met hem te doen en ben ik dus ook niet boos meer. Hij krijgt meer te voorduren dan ik. Lichamelijk is er heel wat van hem gevraagd. Het is hard en zwaar om zo’n boot te verslepen (toen deze op het strand geslagen was). Hij had natuurlijk wel hulp maar ik ken hem en hij doet altijd meer werk dan van hem gevraagd en verwacht word.. En dus heeft hij momenteel behoorlijk wat pijn aan zijn rug en handen. Gisteren was hij ook hard aan het werk.

Daarnaast heeft hij ook veel stress, ook meer dan ik. Hij is degene van ons twee die het moet regelen als er iets gedaan moet worden door ons. Wat dat betreft is het zeer jammer dat mijn Turks niet voldoende is. maar daar gaat uiteraard wel verandering in komen.

Anyway.. Sinan komt vandaag eerder naar huis omdat hij zich niet goed voelt. Wanneer hij komt zal ik hem een goede rugmassage geven zodat hij hopelijk weer wat kan ontspannen. Ik zal een goede behulpzame vrouw voor hem zijn 😉 Hij verdient het wel.

Ik heb ondertussen niets aan het huis gedaan maar ben wel heel druk bezig geweest!

Ik had eerder al aangegeven een informatief blog op te willen zetten en Mayra gaf toen als reactie aan dat zij ook met het zelfde idee zat.

Daarna hebben we in een kort overleg besloten dit samen aan te gaan pakken en we hebben er geen gras over laten groeien!

Ik heb een domeinnaam aangemaakt, een hostingpakket genomen en ik ben de site nu aan het opbouwen.

Helaas kon ik de site voor zover deze af is nog niet online zetten omdat er een probleem is ontstaan bij het uploaden. Dit probleem ligt echter aan de server van het hostingbedrijf en ik ben nu aan het wachten op hun antwoord. In tussentijd ben ik bezig geweest met het maken van pagina’s en de invulling daarvan. Het begint echt al wat te worden en ik hoop dat we er flink bekendheid mee krijgen!

Op de site zal informatie geplaatst worden over allerlei zaken die te maken hebben met wonen, werken en emigreren naar Turkije. Daarnaast heb ik een plekje vrijgehouden voor bezoekers waar ze hun verhaal kwijt kunnen. Nouja, ik wil er nog niet teveel over kwijt. Zodra de site in de lucht is zal ik het webadres bekend maken zodat je zelf een kijkje kan nemen! :)

Sinan vond het trouwens ook een geweldig idee en zat meteen te bedenken hoe we er geld mee kunnen verdienen 😉 Vooralsnog blijft het echter een non-profit onderneming maar het is geen slecht idee. Wellicht kunnen we wat doen met relevante advertenties of sponsors oid.. We zien wel. Eerst maar eens die site de lucht in zien te krijgen!!

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...