Wijziging in trip naar NL

Even een kleine update: 

Ik kom 3 NOV naar Nederland (ietsje eerder dus) en vlieg direct vanaf Istanbul met Turkish airlines.

Ik kom om 22:05 uur aan op schiphol!

Balikesir is niet zover bij Istanbul vandaan dus Sinan brengt me weg. (Gezien we daar dan toch al in de buurt zijn vanwege ons feest de 31 OKT)

Ik vlieg terug op 1 FEB in plaats van de 5e en ook terug naar Istanbul waar Sinan me ook weer op komt halen (de schat). Dan zullen we enkele dagen in Istanbul verblijven en op familiebezoek. Daarna gaan we samen weer naar Antalya.

Ik ben heel blij dat Sinan me brengt en haalt want ik heb echt een Istanbul fobie overgehouden aan de laatste keer. Nog steeds ben ik heel bang dat er iets verkeerd gaat lopen maar het komt vast wel goed :)

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...