Gek aan het worden: Trip weer anders!

Nu is het genoeg hoor! Mijn trip is weer van datum en tijd veranderd!!! 

Esra weet dat ik het niet zo leuk vind om via Istanbul te gaan maar voor mij was het al geen probleem meer zoals we het opgelost hadden. Vond het wel prima dat Sinan me weg bracht en weer op kwam halen, dan konden we ook nog wat van Istanbul zien!

Maar vanochtend belde Esra me dat ze toch nog een directe vlucht vanaf Antalya heeft gevonden voor me.

Ikzelf vond het dus niet nodig om het weer aan te passen maar uiteindelijk is dat toch weer gebeurd en nu is het ook wel genoeg. Vind heel frustrerend als het steeds weer gewijzigd wordt. (Al is het wel heel lief van Esra dat ze zoveel moeite voor me doet ;))

Nu dus de definitieve vlucht en tijden:

04/11/2010 – AYT/AMS VERTREK 05:05 ANTALYA
01/02/2011 – AMS/AYT VERTREK 09:15 SCHIPHOL

Uiteindelijk dus 1 dag verschil en de tijden weer wat anders.

Genoeg over dat! 😀
Vandaag gaan we samen naar de duikschool, maar er zijn geen duiken ingepland. Ik ga me goed inpakken want het is wat frisser en ik ben nog steeds ziek :( Maar wil er toch even uit. Even wat frisse lucht zal me goed doen. Sinan is nu een lekker ontbijtje voor me aan het maken en het is heerlijk om eens rustig aan te doen in de ochtend :)

Verder kan ik inmiddels aan niets anders meer denken dan het trouwfeest. Nog steeds maak ik me erge zorgen over onze financien maar dat kan ik nu wel even opzij zetten want ik wil natuurlijk ook plezier ervaren in plaats van alleen maar zorgen!

Ik verheug me er dus erg op en het gaat vast super worden! Binnenkort ga ik nog even met Mayra de stad in om nog wat dingetjes te zoeken voor het feest. Ik wil graag een cadeautje geven aan Sinan maar weet megod niet wat.. (Tips zijn dus welkom!!) daar dus even voor rondneuzen en nog even kijken voor schoenen. (Als ik geen schoenen kan vinden ga ik op mijn roze hakken gezien je de schoenen toch niet ziet haha) Wil daar ook niet teveel geld aan uitgeven.

Wanneer we weer terug gaan naar Balikesir moeten we alleen nog voor een pak en schoenen voor Sinan kijken maar dat is zo gedaan. Sinan is niet zo moeilijk :) Ook moeten we nog een afspraak maken met de fotograaf van het hotel waar we het feest houden om tot een goede deal te komen.

En omdat het toch wel leuk is ga ik wel hennanacht doen de avond ervoor. Maar ik wil daar niet speciaal een jurk voor kopen dus ik leen er 1 van Esra. (Het is een speciale jurk die je dus ook maar 1x kan dragen) Het is traditie dus het hoort er bij! 😀

Ook gaan we het nog heel druk krijgen want zodra ik naar Nederland vertrokken is gaat Sinan verhuizen. Hij trekt in bij Nihat om kosten te besparen. Wanneer ik terug kom zal ik daar dus ook intrekken tot we een andere woning gevonden hebben. We hebben er eerder al een tijdje gelogeerd maar nu komt er ook een deel van onze spullen bij dus het zal enorm krap worden. (Gezien we een slaapkamer hebben waar net een 1persoonsbed in past. Het is niet anders. We betalen de helft van de huur en alles dus het komt ons allemaal goed uit!

Dus de komende tijd moeten we ook nog veel in gaan pakken en een deel van onze spullen slaan we op bij Emrah, onze andere vriend.

Ik laat het wel weten hoe het allemaal verloopt!

This entry was posted in Gee in Turkije | 2009/2010. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...