Ik wens je een geweldig nieuwjaar toe!

2010. Voor velen een jaar dat geleefd is met gemixte gevoelens. Heen en weer geslingerd tussen liefde, twijfel en moeilijke beslissingen nemen. Een jaar van Ups&Downs en ook zeker een jaar om nooit meer te vergeten!

Het zal niet altijd makkelijk geweest zijn. Maar zeker ook, zullen er ontelbare mooie mometen geweest zijn!

Ik wens iedereen een liefdevol 2011 toe. Ik hoop dat al jouw wensen en dromen uit zullen komen. Dat je omringd bent met de mensen die je aan het hart staan en vooral natuurlijk met je geliefde. Ik wens veel voorspoed en mooie momenten. Geniet van de mensen om je heen. Van je familie, je vrienden en je collega’s. Heb veel rijkdom in je hart!

2011. Een nieuw jaar, welke begonnen zal worden met een schone lei. Voor enkelen onder ons zal dit zelfs letterlijk zijn.

Wees vergevingsgezind, laat onvrede los en doe je best om dit om te draaien in iets positiefs. Zie problemen als uitdagingen die overwonnen kunnen worden en bekijk het leven, ondanks de moeilijk momenten die het zal kennen, met een lach.

Blijf mooie herinneringen schrijven in het nieuwe jaar and live your life to the fullest! Blijf vertrouwen op jezelf en de beslissingen die je neemt.

X Gees

This entry was posted in 3 maanden NL | 2010/2011. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...