Ziekenboeg & opdrachten

Ik hoor veel zieken om mij heen de laatste tijd. Wonderbaarlijk genoeg ben ik het deze keer niet! Sinan moet het helaas wel ontgelden. Hij heeft een flinke griep te pakken. Heb hem zelf nog niet zo ziek gezien als deze keer! Maar zoals een goede vrouw betaamt zorg ik natuurlijk met liefde voor hem en daarom is hij nu al weer aan de betere hand. Laatst heb ik een lekker soepje voor hem gemaakt, ik geef hem fruit en vitamine pillen. That should work :)

In de tussentijd heb ik het druk. Nouja. Drukker dan normaal. Afgelopen vrijdag was de Turkse les uitgevallen dus gisteren hebben we iets meer huiswerk gekregen. Merk wel dat de taal nu nog vrij snel vervaagt. Vorige week woensdag was dus de laatste les die we gehad hebben. Vrijdag ging niet door en dan nog een heel weekend er tussen. Moest er weer even inkomen gisteren! Zodra ik het huiswerk gedaan heb zal het wel beter gaan. Nu zijn de lessen bijna voorbij (volgende maand) en dat vind ik toch wel jammer!! Ik denk dat ik tegen die tijd voor mijzelf, het hele boek van voor af aan gewoon weer door ga nemen. De stof nog een keer herhalen kan geen kwaad!

Daarnaast ben ik natuurlijk freelancer en heb ik nu eindelijk wat meer opdrachten binnen gekregen van mijn werk. Het Surinaamse bedrijf waar ik audio bestanden voor uit werk. Eerst waren het drie kleine audio bestanden die ik uit moest werken maar nu heb ik een grote gekregen van meer dan een uur. Dat betekent in de praktijk dat ik daar tot vanavond laat nog wel mee bezig ben. Heerlijk om weer even aan het werk te zijn en mijn eigen geld te verdienen!

Dat is eigenlijk het enige wat ik voor nu te melden heb 😉 Ik heb in de tussentijd nog met de meiden afgesproken. Meeting bij mij thuis gehad was erg gezellig was. De meetings zullen vanaf nu wel minder worden en minder druk bezocht. De meeste meiden gaan weer aan het werk!

Ik hoop dat wij dat binnenkort ook kunnen maar zover zijn we (helaas) nog niet.

Intussen begint het weer nu wel wat aangenamer te worden. Toeristen lopen al weken in korte broek en op slippers maar dat was voor mij echt nog te koud. Tot nu toe droeg ik nog steeds mijn dikke jas, lange broek en dikke sokken. Gisteren is de eerste dag geweest dat ik in de middag zonder jas naar buiten ging. In de avond was het wel weer te koud daarvoor! Zo nu en dan regent het nog maar dat zal snel voorbij zijn. Over een aantal weken zullen de groene velden in onze buurt langzaam verkleuren naar geel. Van sappig gras verwelken naar verdord. De vogels zijn er nu nog in overvloed (vooral veel mussen) maar ook die zullen binnenkort niet meer te horen zijn. Ik denk dat ze vluchten voor de hitte. Tot die tijd geniet ik er nog maar even van om wakker te worden door het getjilp.

De meeste zwembaden in de omgeving zijn al weer gevuld dus ik denk dat ik binnenkort lekker iedere ochtend baantjes ga trekken bij mijn buurvrouw! :)

Oja! Op dit weblog schrijf ik vooral langere verhalen over het leven in Turkije, maar ik heb nu ook maar een ander weblog aangemaakt waar ik meer mijn dagelijkse dingen in kwijt kan. Dat miste ik toch wel!

Hier op waarbenjij.nu heb ik ook een beperking qua foto’s plaatsen en kan ik de foto’s niet IN het verslag zetten. Daarom nu nog een ander weblog er bij waar ik wat vaker foto’s zal plaatsen e.d.

http://digigee.blogspot.com

This entry was posted in Gee in Turkije | 2011. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...