Mijn eerste werkweek en andere drukte

Zo, mijn eerste werkweek zit er alweer op. Het waren maar drie dagen en hier was ik toch wel blij mee. De eerste twee dagen moest ik meteen om 5 uur opstaan en gisteren een uurtje later. Op het werk voelde ik me helemaal top. Zo heerlijk om er weer aan de slag te gaan! Om weer omringd te zijn met mijn oude collega’s. Echt zo leuk dat ik op veel afdelingen inzetbaar ben, en zo heel afwisselend kan werken!!

De tijd vloog dus ook wel voorbij! En dat is natuurlijk ook wel fijn. Hopelijk blijf ik dat houden 😉

Het eerste weekend in Nederland heb ik bij mijn zus doorgebracht. Een hele fijne tijd, met het gevoel dat ik nooit weg geweest ben. Samen hebben we met de familie 2 uur in een kano gezeten (bang dat we de volgende dag ons bed niet meer uit konden komen van de spierpijn, viel achteraf nog reuze mee) en kersen gegeten langs de lek en lingeroute. Kersen eten werd kersenpit spugen naar elkaar. Wat jammer voor mijn broer dat hij toevallig die dag besloten had om helemaal in het wit te gaan haha.

En afgelopen dagen?

Afgelopen woensdag ben ik samen met Robert sushi gaan eten. HEERLIJK! Ben benieuwd of ik Sinan aan de sushi kan krijgen wanneer hij hier is :)

Donderdag ben ik met Sonja uit eten geweest in Hoorn. Gezellig bij de beiaard gezeten. Zo leuk om haar weer te zien! Maakt niet uit hoe lang geleden het is, het voelt altijd weer als vanouds :)

En vrijdag, gisteren, na het werk naar de bios geweest: X-men: First class! Geweldige film!!!! Vond het jammer dat ‘ie afgelopen was. Daarna ben ik weer naar mijn zus gegaan. Vandaag lekker geschilderd met mijn nichtjes.

Omdat ik zo druk was de afgelopen dagen heb ik Sinan al twee dagen niet gezien. Vind hij niet zo leuk! Ik ook niet dus ik kan niet wachten tot vanavond. De laptop en webcam staan klaar! Ik mis hem zó erg maar het lekker druk hebben doet de tijd wel snel gaan.

Verder heb ik besloten hier in NL een thuiscursus Turks te doen. Ik kan niet wachten tot ik kan beginnen dus ik hoop dat ze het snel leveren. Het is een combinatie pakket voor beginners en gevorderden. Totaal doe je er ongeveer 15 maanden over maar je kan 6 jaar lang van de diensten gebruik maken (NHA) Dus 6 jaar lang kan je je huiswerk naar een docent sturen en dat is wel super natuurlijk. Al zal ik er niet zo lang over doen 😉 Tegen Sinan heb ik hier niets over gezegd. Ik wil het als een verrassing houden, dan komt hij er zelf wel achter 😀

Oja. Via deze weg wil ik mijn ex ook nog feliciteren met zijn huwelijk. Ik wens jullie een gelukkig leven toe met veel liefde en plezier :) Vind het toch fijn om te weten dat het allemaal goed is.

En nu? Nu is mijn broer bananenbrood aan het bakken met mijn nichtje dus ik ben benieuwd. Heb het nog nooit gegeten!

This entry was posted in 8 maanden NL | 2011/2012. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...