Dagje naar de Efteling

Afgelopen weekend hebben we een heerlijke dag in de efteling gehad. Met 2 auto’s gingen we op pad! Zus, zwager, neefje, twee nichtjes, ik, broer en ma.

We waren niet de enige die bedacht hadden dat we naar de Efteling konden gaan. De weg voor het park was al één grote file! Die file werd bij het wachten op de diverse atteacties niet minder trouwens. 45 minuten tot een uur wachten voor 30 seconde tot 2 minuten vermaak was niet meer dan normaal. Door de drukte konden we niet heel veel attracties doen, maar het mooie weer maakte heel veel goed en het wachten een stuk aangenamer.

De dag vloog natuurlijk voorbij. We hadden het zo druk met plezier hebben (en wachten) dat we vooral geen foto’s gemaakt hebben. Aan het einde van de dag kwamen we daar pas echt mee.. dus heb toch nog een paar fotootjes om te delen :)

Het was echt heel leuk, hopelijk in de winter nog een keer met mijn liefje er bij!

This entry was posted in 8 maanden NL | 2011/2012. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...