Back to reality!

Nou, het is weer even wennen. Drie prachige weken zjn voorbij gevlogen! Ik voel me op dit moment verdrietig en alleen, maar dat is een kwestie van wennen aan deze nieuwe situatie. Vreemd eigenlijk, hoe snel je kan wennen aan een nieuwe situatie. Het voelde al snel vertrouwd om Sinan in Nederland te hebben. Hopelijk went het alleen zijn ook weer snel.

Nu ik er over nadenk, nog maar 8 weken te gaan! Gelukkig ga ik morgen weer fulltime aan de slag. Dat, de geweldige herinneringen en aandenken en de vele steun die ik krijg houden me heel goed op de been.

De komende 8 weken zullen niet alleen wat zwaarder worden omdat ik dan weer afscheid moet nemen van mijn werk, vrienden en familie.

Ik moet opbiechten dat ik me de afgelopen 3 weken helemaal heb laten gaan. Sinan wilde ik natuurlijk al het lekkers in de supermarkt laten proeven. En daarnaast kookte hij heerlijke Turkse gerechten voor me die ik zo had gemist.

En mijn gewicht liegt er niet om. Kortom, ook wat dit betreft Back to reality! Geen chocolaatjes meer (okee, behalve de marsijsjes die nu nog in de vriezer liggen) geen chocolademelkjes meer, veel groente, fruit, en de dag beginnen met een gezond ontbijt. En daarnaast weer lekker sporten natuurlijk! Daar begin ik vandaag al mee 😀

Op precies dit moment van publiceren (11.25 uur) vertrekt trouwens het vliegtuig.

Ik wens mijn mannetje een goede reis toe. Zodra hij in Istanbul aankomt heeft hij nog een aantal uren voor de boeg naar Bursa en Balikesir.

Rest me alleen nog te zeggen dat maar weer blijkt dat je keer op keer weer verliefd kan worden. Dat is de mooie kant aan dergelijke vervelende situaties. Nu ik hem weer gezien heb na 6 maanden is het weer een bevestiging. God, wat hou ik van die man!

This entry was posted in Sinan in Nederland | 2011. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...