De 50 voorbij

Nummer 50 is voor mij toch wel iets van een magisch getal. Ik weet nog hoe ik me voelde, 50 dagen voor mijn emigratie. Toen kon ik het bijna niet meer uithouden van de spanning! (Dat was dè dag dat ik mijn enkele ticket naar Turkije kocht :D) Zo voelt het nu ook wel weer een beetje. Als een (kleine) emigratie. Wow! Wat is de tijd (achteraf gezien) toch omgevlogen!

Maar we zijn er nog niet. 49 dagen morgen, is evengoed nog een vrij groot getal 😉 Dus terwijl de tijd doortikt, denk ik aan iedere keer wanneer ik nog 50 dagen had voor ik weer naar huis ging en de mooie momenten die ik de afgelopen maanden beleefd heb ik Nederland.

Vandaag is dus de laatste dag in de vijftigtallen. Morgen begint er een nieuwe reeks die ik ook weer met plezier aftel! En hoewel het nog best wat dagen en nachten zijn.. als je het in weken bekijkt zijn het er niet zoveel meer. Nog ongeveer 7 weken te gaan!

Ook Sinan is nu weer aan het aftellen. Na familie en vriendenbezoek is hij vandaag eindelijk weer in ons eigen huisje aangekomen. Ook hij mag zich weer aan voorbereiden op mijn komst. (lees: schoonmaken van het huis haha)

Kortom, so far so good! Mijn vrije tijd begint zich weer op te slokken. Ik werk weer wat meer uurtjes over per week, en de website Turkije-Hulp.nl heeft ook zo zijn aandacht nodig.

Daarover trouwens heel mooi nieuws: De eerste samenwerking is van start gegaan! Wil je een prachtige villa huren in Kusadasi? Kijk dan even op de website: http://www.turkije-hulp.nl/diensten/51-vakantiewoningen-en-villas-in-turkije/145-koppens-villa-kusadasi

Ik heb dus het idee dat mijn tijd in Nederland sneller voorbij zal zijn dan ik nu kan vermoeden. Time flies when you’re having fun!

This entry was posted in 8 maanden NL | 2011/2012. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...