Woon je in Turkije en zoek je contacten?

Wat ik heel erg leuk vind, is dat ik zo nu en dan berichtjes krijg van mensen die contact met mij willen. Soms voor wat meer informatie over zaken die met emigratie te maken hebben en soms persoonlijk contact voor steun of uit nieuwsgierigheid en interesse. Dat vind ik heel erg gaaf en natuurlijk leg ik ook graag contacten!! Je weet het misschien niet, maar jij steunt mij er ook mee 😉

Mijn dierbare vriendin Mayra heb ik via waarbenjij.nu leren kennen en andere meiden weer viavia. Het clubje is hecht en groeit gestaag. Ik vind het een zegen dat ik zulke lieve mensen heb leren kennen in Turkije en dat we de mooie en vervelende momenten met elkaar kunnen delen.

Dat gun ik iedereen en ik ben mij er enorm van bewust dat dit ook echt noodzakelijk is voor de mensen die gaan emigreren. Enkelen willen geen contact met Nederlanders. Maar er zijn altijd mensen, waar ook te wereld, die op zoek zijn naar ‘lotgenoten’ zoals jij en ik.

Er komt enorm veel op je af en dan is het wel eens fijn om je hart te luchten bij mensen die het traject wat je in gaat al achter de rug hebben. Die behoefte heb ik zelf ook nog steeds. Het is fijn om erkenning te vinden. Om aangemoedigd te worden in je keuze, ook al is dat niet een makkelijke keuze geweest.

Alleen daarom al, sta ik altijd open voor nieuwe contacten.

Wil je dus meer informatie over emigreren? Neem dan eens een kijkje op http://www.turkije-hulp.nl of, wanneer je facebook hebt op http://www.facebook.com/Turkije.Hulp

Wil je contact met mij persoonlijk? Dan ben ik bereikbaar via digigee@facebook.com / gee@turkije-hulp.nl

Ik help je graag, ik luister graag, ik steun je graag, ik geef je graag advies en antwoorden wanneer je hier om vraagt en natuurlijk dank ik je ook zeer voor het vertrouwen wat je in mij en alle andere mensen die je nog zal leren kennen toont :)

Deel je kennis. Bied ook je eigen schouder en glimlach aan! “Today, give a stranger one of your smiles. It might be the only sunshine he sees all day” ..en zo is het. Zo hebben heel wat mensen mij heel wat zonnestralen gegeven die ik zo nodig had.

This entry was posted in 8 maanden NL | 2011/2012, Turkije-Hulp.nl. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...