100250

De mijlpijl waar ik al lang op heb zitten wachten heb ik op dit moment al ver overschreden. Maar liefst 100250 keer, hebben mensen mijn weblog sinds 1 september 2009 bezocht. Dat is ongeveer 3456 keer per maand.. meer dan 100 keer per dag! Het is een waanzinnig aantal, waar ik heel trots op ben!

Er is qua gevoel al een heel leven aan mij voorbij gegaan sinds die eerste van september in 2009. Al veel verhalen heb ik geschreven, gaande over de emoties tijdens de mooie en zware tijden die ik mee heb gemaakt. Ik heb bekenden en onbekenden laten delen in mijn vreugde en verdriet!

Dit weblog heeft mijn leven als een open boek gemaakt, waar ik vrijelijk, naar hartenlust kan schrijven over mijn leven in Turkije, en toch ook wel vaker dan verwacht, in Nederland.

Nooit heb ik er een geheim van gemaakt dat schrijven iets is wat ik graag doe. Maar nog leuker werd het (en is het nog steeds) nu ik weet dat er best veel mensen meelezen.

Natuurlijk ken ik een hoop van jullie niet. Maar je bent er, dat laten de cijfers zien. Dank je wel daarvoor :) En natuurlijk hoop ik dat ik een voorbeeld ben voor vele mensen. Dat ik je gesteund heb met mijn verhalen.

Ik wil er vooral mee laten zien dat, hoewel het leven niet altijd makkelijk is, je je doelen die je voor ogen had niet moet vergeten. Houd ze scherp in zicht en doe wat je kan om je wensen en doelen te verwezelijken en te bereiken. En vergeet niet dat het echt niet erg is om af en toe een stapje terug te doen, om weer vooruit te kunnen. Dat is geen schande. Het is juist een daad van kracht.. van doorzettingsvermogen!

In tussentijd ben ik met vallen en opstaan gegroeid tot de mens die ik nu ben. Het schrijven heeft mij hierbij geholpen en natuurlijk blijf ik gewoon lekker doorgaan met het schrijven van mijn verhalen. Want de avonturen houden niet op! Er ligt nog veel in het verschiet..!

En in de tussentijd? Inmiddels is het al weer 16 februari, en ben ik nu 2 jaar en 1 dag getrouwd met mijn lieve, mooie duik instructeur 😉

x Gee

This entry was posted in Gee in Turkije | 2012. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...