Updatejes

Gewoon even wat random dingen van de laatste periode :)

* Ik zou willen dat er meer tijd in een dag zat. Zoveel te willen, zoveel te doen en dat met zo weinig tijd! Zoals? Nou, alle taken in het duikcentrum die nog gedaan moeten worden. De website maken. De website maken van onze tattooshop vrienden. Tattoos ontwerpen voor de shop en speciale aanvragen (erg leuk maar wanneer ik er tijd voor heb??)

* Veel stress, weinig slaap. Wanneer ik slaap droom ik wild en onrustig. De volgende dag kan ik mij niets meer herinneren. Alleen dat het heftige dromen waren. Niet echt lekker dus. Jammer, want slaap hebben we zo hard nodig.

* Blijkt dat mijn schatje een behoorlijk woordje Russisch kan.
(Een paar maar hoor. Zegt hij bescheiden) Handig in de toeristische sector want vandaag kregen we Russische gasten bij het duikcentrum die maar minimaal Engels konden. Grappig hoe iemand, die je al zo’n poos kent je zo leuk kan verrassen 😀 Stond ik even met een open mond te kijken… (maar wacht maar. Aan het einde van het seizoen kan ik dat misschien ook! :P)

* Het weer is lekker, maar wat mij betreft nog wel wat fris. Dus zit ik regelmatig op het strand met mijn jas aan terwijl de toeristen in bikini en zwembroek langslopen. Dus… gewoon vrolijk blijven lachen en zwaaien naar elkaar. Binnenkort gaat het trouwens wéér regenen…

* Die Sinan toch. Er was op de grote rotonde een ongeluk gebeurd en wij reden er langs met de brommer. Politie was al ter plaatse en het leek allemaal ook niet zo ernstig. Sinan was er met zijn gedachten zo diep in verzonken dat hij naar die auto’s bleef kijken en wij daarom bijna zelf op een geparkeerde auto knalde (haha). Niet gebeurd hoor. En zo wel dan was het vast alleen blikschade geworden, gezien we heel langzaam reden. Maar oh oh oh…

* Het duikcentrum gaat binnen een paar dagen open. Hooguit binnen twee a drie dagen vanaf nu. Gezien het nu echt druk begint te worden en al diverse mensen vragen hebben gesteld over duiken en het doen van cursussen. De rest van de klusjes moeten we maar tussendoor doen. Belangrijkste zijn de boot en de tanks. Die worden gecontroleerd.

* Gezien de vele Duitse toeristen moet ik mijn Duits weer ophalen. Dat gaat in mijn hoofd heel erg goed, tot ik een Duitser voor me heb staan. Dan vergeet ik alles. Heel irritant! Dus, ik moet blijven oefenen oefenen oefenen want het is toch wel een heel belangrijke taal. (En ook wel vreemd als diverse Turken om me heen de taal goed machtig zijn terwijl Nederlands dichter bij Duits ligt dan Turks, Engels of Russisch)

* Die lieve kittiekat komt nog steeds vrijwel dagelijks op bezoek. Ze is nu gewend aan het kattenvoer dat we voor haar kopen. Die bleek een paar dagen terug op te zijn dus had ik om 23:00 uur nog macaroni voor haar staan koken. Iets wat ze voorheen altijd lekker vond. Nu keerde ze dit eten echter haar kont toe. Nog geen hapje nam ze er van! Volgende avond rond 22:00 uur samen met Sinan langst de dierenartsen geregen om te kijken welke nog open was en vervolgens maar gewoon weer kattenbrokjes gekocht. Die gaan er goed in.

This entry was posted in Gee in Turkije | 2012. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...