Het seizoen is begonnen!

Hoewel we nog niet alle klusjes gedaan hebben zijn we wel open. En dat merkte we meteen! Onze eerste duikers kwamen al redelijk snel. Vader en zoon van 10. Voor de jongen was het wel spannend want het was de eerste keer dat hij ging duiken. Maar Sinan ging hier natuurlijk goed mee om. De heren hebben eerst in het zwembad gedoken en vervolgens vanaf het strand de zee in. Eenmaal terug was de jongen niet nerveus meer maar juist heel blij. Verschrikkelijk gaaf vond hij het.

Enkele uren later kwam de moeder nog even langs om ons nogmaals persoonlijk te bedanken voor de geweldige duikervaring van haar zoon. Hij bleek al een poosje niet lekker in zijn vel te zitten maar sinds hij met ons gedoken had was de glimlach niet meer van zijn gezicht te halen. Hij had echt enorm genoten en een moeders hart geniet er natuurlijk ook enorm van wanneer ze haar zoon zo blij ziet.

Iets mooiers kan ik me niet bedenken. Persoonlijk is het voor mij een groot iets wanneer iemand zo’n mooie ervaring heeft. Zo heeft kunnen genieten tijdens zijn of haar vakantie en dat wij daar een deel aan bijgedragen hebben :) Die compliment maakte dus dat op mijn beurt, mijn dag niet meer stuk kon. Ontzettend lief dat ze nog even terug kwam om dit te vertellen!

Later kregen we nog twee duikers. Voor hen was het ook de eerste keer en ook zij hadden een enorm leuke tijd. Ze bleken een Caretta Caretta (zee schildpad) gezien te hebben. Een enorme mazzel want eigenlijk zie je ze pas later in het seizoen. Nu is het water nog te koud voor ze. Nouja. De meeste dan. Deze leek het wel naar zijn/haar zin te hebben 😉

Maar, wie weet zien we zowel hen als vader en zoon nog een keer terug.

Tussendoor gaan de klusjes gewoon door tot alles echt gedaan is. De boot hebben we nog steeds niet dus indien we een boot nodig hebben gebruiken we nu een boot van watersports. De tanks hebben we inmiddels gecontroleerd (op corrosie) en hebben een verdeling gemaakt tussen wat weg moet om getest c.q. schoongemaakt te worden en welke kunnen blijven.

Ook hebben we nu binnen wat op de vloer liggen. Dat ziet er meteen een stuk beter uit. Buiten komt ook nog maar later. En deze avond hebben we dan eindelijk het grootste deel af van de borden die we moesten ontwerpen in Photoshop. De stands voor bij het zwembad zijn klaar en twee borden voor op het duikcentrum ook. Straks zijn we dus in ieder geval wat beter te herkennen 😉

Het weer zit inmiddels ook wat meer mee. In de middag vind ik het nu aangenaam, zolang ik in de zon zit. De schaduw vind ik nog wat fris en wanneer de avond valt heb ik het ronduit koud. Het is gemiddeld zo’n 25 graden dus voor toeristen heerlijk vakantieweer. Maar wat mij persoonlijk betreft mag het nog wel tussen de 5 a 10 graden warmer worden. Misschien zelfs 15 graden meer 😀

Zo vliegen de dagen voorbij. Na het publiceren van dit weblog ga ik ook lekker slapen want het structurele slaaptekort van de afgelopen dagen begint zijn tol te eisen bij ons beide. En morgenochtend moeten we gewoon weer vroeg op staan en werken tot een uur of 20:00 / 20:30, dus ik ga zo lekker naar dromenland! Ook morgen staat er weer een duik in de planning en hopelijk komen er nog wat meer bij.

(Dat is overigens nog wel wat lastig gezien we nog steeds geen personeel hebben. We hebben echt wat mensen voor info/verkoop nodig nu, gezien onze eigen personeel pas in juni komt!

O ja! De flair waar mijn interview in staat is uitgekomen, maar inmiddels is het verhaal natuurlijk wel weer gedateerd 😉

This entry was posted in Gee in Turkije | 2012. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...