Een dag met Mo

11:00 uur. Kleine Mo staat voor de deur van de slaapkamer te miauwen, onze betrouwbare wekker 😉 Tijd om op te staan! Wanneer we de deur open doen is ze zoals iedere ochtend buiten zinnen van blijdschap. Ze begroet ons speels, prrt er op los en rent vervolgens weg om te spelen.

13:00 uur. Mo’tje is lekker aan het spelen maar begint vervolgens een beetje stout te worden. Ze doet dingen waarvan ze weet dat het niet mag. Op de tafel springen bijvoorbeeld. Of spelen in haar kattenbak. Er vandoor gaan met de wcrol, wat in het begin wel grappig was.

14:30 uur. Het is warm en zonnig dus ik draai wat wasjes en hang deze buiten te drogen. Het is altijd opletten met die kleine dondersteen. Ze gaat niet lekker rustig liggen natuurlijk. Het balkon is voor Mo één grote speelplaats en ik ben bang dat ze nog eens van het balkon valt. Dat zal vast geen goede landing worden vanaf de vierde verdieping. Gezien die doerak niet luistert, zet ik haar binnen en doe ik de deur dicht.

14:45 uur. Mo zit al een tijdje binnen terwijl ik nog op het balkon ben. Ze schreeuwt moord en brand omdat ze bij mij wil zijn en springt steeds tegen het raam omhoog. Ze moet toch leren dat ze niet alles kan hebben!

16:00 uur. Ik ben bezig met mijn koffer, want over twee dagen ga ik naar Nederland. Mo ziet het als een spelletje en verstopt zich steeds op bed tussen de dekens.

16:45 uur. Mo is weer stout aan het doen. Ze doet alles wat mamma verboden heeft en zo kan ik niet goed mijn spullen inpakken. Ik sluit haar voor een uurtje op in de badkamer met haar eten, drinken, speeltje en natuurlijk kattenbak. Ze miauwt wat en vervolgens gaat ze slapen in haar mandje.

17:15 uur. Mo is weer uit de badkamer en is weer helemaal lief. Ze knuffelt, speelt lief. Echt een scheetje. Ze heeft een tennisbal, die ze van de trap af gooit en vervolgens beneden weer ophaalt. Zo lief!

19:00 uur. Sinan en ik gaan eten. We hebben köfte! We geven nooit wat, maar voor een keer maken we een uitzondering en geven we Mo ook een beetje. Ze vindt het echter helemaal niet lekker en wil er alleen maar mee spelen.

20:00 uur. Ik laat het bad vollopen met warm water en gooi er en balletje in voor Mo om mee te spelen. Ze speelt graag in het water! Het water komt tot haar middel en zo laat ik haar lekker spelen tot ze er genoeg van heeft. Niets moet natuurlijk.

20:15 uur. Mo wil niet meer badderen. Ze is zeiknat, dus droog ik haar een beetje af. De rest doet ze zelf. Ze heeft het er na een beetje koud en komt bij mij warmte zoeken. Ze gaat opgerold op mijn schoot liggen om te slapen :) Ik dek haar toe met dekentjes zodat ze lekker warm blijft.

22:30 uur. Mijn lieve kleine poezebeest heeft lekker geslapen en hoewel ze nu niet meer slaapt, graaft ze zich nog eens lekker in tussen haar dekentjes en zo blijft ze lekker liggen en maakt ze tevreden geluidjes. Af en toe rekt ze eventjes uit en geniet ze van de aaitjes die ik haar geef.

23:00 uur. Mo is eindelijk wakker en komt me blij gedag zeggen. Vervolgens is Sinan aan de beurt, ook hij wordt vrolijk spinnend begroet. Daarna gaat ze wat eten, maar wel snel want ze wil niets missen. Snel komt ze weer terug gerend om weer tussen haar dekentjes te gaan liggen.

00:15 uur. Terwijl ik dit verslag schrijf, en Sinan tv kijkt, ligt Mo lekker bij me en knuffelt ze me. Haar begroeting is typisch, ze geeft een kusje op mijn neus met haar neus <3 Straks gaan we slapen en dan zal ze wel weer even voor de deur gaan zitten miauwen. Niet veel later zal ook zij weer gaan slapen en ik verheug me er al op om morgenochtend weer door haar wakker gemaakt te worden. Nog even genieten van mijn lieve schat voor ik naar Nederland kom… want ook haar zal ik echt heel erg gaan missen! Mijn lieve poezebeest!

This entry was posted in Gee in Turkije | 2012. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...