bye bye Turkey

Het mooie land, met mijn mooie man EN vriendinnetjes en lieve kat.. het mooie land met niet te vergeten mooi weer… heb ik inmiddels weer verlaten. Deze keer gelukkig niet zo lang en dat maakt alles makkelijker!

Het afscheid was geen drama, en de vlucht ging goed. Transavia heeft altijd een goede service, alleen jammer dat je voor alles moet betalen. De sandwich van de maand was maar liefst 5 euro maar, fair enough, het was het geld waard! Ontzettend lekker.

Ook het uitzicht was erg mooi. De Nederlandse piloot zei dat hij in 23 jaar nog nooit zo’n mooie heldere lucht had gezien. De view over Istanbul was echt prachtig! Natuurlijk werd het zicht slecht toen we Nederland bereikte. Wolken everywhere!

Nederland. Toch grappig hoe je het ontwend raakt als je er lang niet geweest bent. Bij het dalen zag ik de huizen… die ik zo mooi en leuk er uit vond zien (toch anders als je al die appartementen gewend bent in TR) en ik vond het water er erg vies uit zien. Niet mooi blauw en helder maar grijs/groen. Bah. Ook ERG veel water overal. Ik kijk met de ogen van mijn man inmiddels haha. Het leek net of alle stukjes land los op het water dreven.

Maar eenmaal aangekomen, met beide benen op de grond, was het alsof ik er de week er voor nog geweest was. Alles voelt heel normaal aan. Op het gemis van mijn liefje na natuurlijk. Dat is nooit leuk :( Maar verder lijkt het leven gaat gewoon verder waar ik gebleven wasl :)

Nu zit ik lekker bij de katten van mijn moeder, dit verhaal te schrijven. Blij met de paar vrije dagen die ik nog heb zodat ik rustig aan kan doen en…. nog even kan shoppen natuurlijk! Straks ga ik lekker de stad in. Winkels zoals de Action leeg kopen 😛

Dit reisdagboek is met mijn komst in Nederland, tot een einde gekomen. Een nieuwe is aangemaakt, waar ik natuurlijk gewoon verder ga met bloggen :) See ya!

This entry was posted in Gee in Turkije | 2012. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...