Moderators gezocht voor Turkije-Hulp.nl

Turkije-Hulp.nl zoekt voor haar (sub) forum(s) een Forum Moderator op vrijwillige basis. Heb je affiniteit met Turkije en lijkt dit je leuk om deel te worden van een jong en gezellig team? Stuur dan een berichtje met je motivatie via facebook of info@turkije-Hulp.nl met graag de vermelding van je; nickname indien je deze al hebt, en de subforums waar je moderator van wil worden. (Kijk hier voor de mogelijkheden: http://www.turkije-hulp.nl/forum)

Wat houdt een Forum Moderator precies in?
> Ervoor zorgen dat de leden in het subforum de regels niet overtreden.
> Ervoor zorgen dat berichten en vragen in het juiste topic staan.
> Mag bij kleine overtredingen zoals offtopic zelf ingrijpen.
> Onderlinge afspraken maken zodat er iedere dag ten minste 1 moderator aanwezig is.
> Schrijven en plaatsen van berichten, discussies.
> Behandelen van reacties.

Wat is belangrijk?
> Het is natuurlijk belangrijk dat je affiniteit met Turkije hebt.
> Je bent per week enkele uren beschikbaar zodat je je taken goed uit kan voeren.
> Je bent iemand die actief meedenkt en het forum levendig houdt.
> Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid en kan zelfstandig werken.
> Ook ben je bereid vraagstukken uit te zoeken en op te lossen zodat we de website nog completer kunnen maken.

Enige kennis van de Turkse taal is een pre maar geen vereiste. Het maakt niet uit waar je woont, Nederland, België of Turkije, gezien je dit gewoon vanaf huis uit kunt doen. De uren zijn flexibel in te delen.

Wil je meer weten over Turkije-Hulp.nl? Bekijk dan eens onze website en facebookpagina.
www.turkije-hulp.nl en www.facebook.com/Turkije.Hulp

Over Turkije-Hulp.nl
Het vinden van informatie op internet wordt bemoeilijkt door de vele websites die er tegenwoordig zijn. Wil jij wat zoeken, dan ga je wellicht eerst naar Google of een andere zoekmachine, en kom je zo op diverse websites terecht die allemaal een beetje informatie geven die jij nodig hebt. Informatie is dus wel te vinden. In overvloed zelfs, maar niet altijd correct.

Diverse fora lopen over van goed bedoelde informatie maar juist omdat er zoveel topics over hetzelfde onderwerp aangemaakt worden, kun jij door de bomen het bos niet meer zien. Daarnaast kan het zijn dat iedereen weer een andere mening heeft over een bepaald onderwerp en dat kan natuurlijk verwarring scheppen. Bepaalde feiten van het onderwerp wat jij zoekt, verdwijnen zo naar de achtergrond.

Dus is het dan niet veel handiger om alles op één sites te hebben? Waar alle feiten op een rij worden neergezet? Wij vinden van wel. En daar komt Turkije-Hulp.nl in beeld. De website is werkelijk een bron van informatie en wordt volledig in stand gehouden en onderhouden door vrijwilligers.

This entry was posted in Turkije-Hulp.nl. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...