Verhuizing nr. 8 & duikcentrum uitbouwen

De maand is al weer bijna voor bij, dus het werd weer tijd voor een nieuw bericht!
Dat het zo lang geduurd heeft, had alles te maken met de drukte waar we op het moment in zitten. We hadden besloten weer te verhuizen (verhuizing nummer 8 en voorlopig is dat ook echt de laatste!) en natuurlijk zijn we druk met het duikcentrum.

Zoals misschien wel bekend was het oude huis verschrikkelijk vochtig en koud. Alle kleding stonk, begon zelfs te schimmelen en de spullen die we hebben waren zelfs in de kasten niet veilig. Het vocht drong overal door. Dus vaak zal ik de koukleumen met enkele truien, sjaal, muts en bodywarmer.

Toen we oog kregen op de woning waar we nu in zitten waren we meteen helemaal verkocht. De woning is mooi, het zwembad wordt twee keer in de week schoon gemaakt en de buren zijn goede vrienden. Helemaal top dus! Alleen de prijs was niet zo fijn voor ons, maar daar hebben we over kunnen onderhandelen (geweldig dat dat kan in Turkije, ook met agencies!) en 10 maart was het dus zo ver: VERHUIZEN!

En nu heb ik dan eindelijk een gevoel dat ik in de 7 voorafgaande woningen niet heb kunnen bereiken. Een gevoel van thuiskomen. Het gevoel lang te willen blijven wonen op deze plek. Het is dan ook echt ons paleisje! Het heeft een mooie ruime woonkamer, ruime open keuken, overal grote ramen dus het huis is heel licht. Beneden heeft een badkamer met toilet en ligbad. De keuken heeft een klein balkon, de woonkamer een groot balkon. Boven heeft 2 kleine slaapkamers en 1 grote. De grote slaapkamer heeft een balkon met zeezicht, 1 van de kleine kamers heeft een groot balkon. Wederom een badkamer met tweede toilet en zelfs een tweede ligbad. Ben er helemaal weg van!

Terwijl ik dus aan het rommelen ben in huis om alles op orde te krijgen, is Sinan de dagen aan het slijten op het duikcentrum. Drie dagen terug zijn ze eindelijk begonnen met de uitbouw van het duikcentrum en gisteren was het al klaar, dus de mannen hebben hard gewerkt! Ik ben naast het huishouden ook nog aan het thuiswerken dus ik ben tot nu toe nog niet wezen kijken, voor mij is het dus ook spannend!

Dinsdag ga ik waarschijnlijk zelf naar het duikcentrum toe, en dan is het mijn beurt om de handen uit de mouwen te steken. Want er moet natuurlijk ook weer geschilderd worden! Dat is iets wat ik (graag) doe. Ook hebben we een keukentafel gekregen van een vriend van Sinan. Die moet ook nog geschuurd en gelakt worden voor we het thuis neer kunnen zetten dus we hebben nog genoeg te doen.

In tussen probeer ik zelf weer wat meer ritme in mijn dag te krijgen zodat het straks niet te zwaar is om om te schakelen. Ik probeer in ieder geval iedere dag tussen 7 en 8 op te staan. Ik ga dan regelmatig wandelen met de buren. Lekker om dat in de ochtend te doen! We wandelen dan door heel Side heen, en dan minimaal zo’n 6 a 7 kilometer. Goed voor de gezondheid! Als ik dat niet doe valt er de rest van de dag ook niets met me te bezeilen dus het is maar beter dat ik dit door blijf zetten.

Verder gaat alles zijn gangetje. Mo is nog steeds mijn lieve kleine prinsesje met haar gekke streken :)

Oja! Gisteren heeft Sinan alweer het eerste geld van het seizoen verdient! Altijd een speciaal momentje 😀 We zijn dus (ondanks dat we nog aan het opknappen zijn) van start! Want in het zwembad kan er natuurlijk al gedoken worden, leuk voor kids!

This entry was posted in Gee in Turkije | 2013. Bookmark the permalink.

One Response to Verhuizing nr. 8 & duikcentrum uitbouwen

  1. brechtje says:

    klinkt goed allemaal!!! leuk voor je dat je eigen paleisje hebt nu, geniet er maar van!!!

Geef een reactie...