Ditjes en datjes

Zo, daar ben ik weer! Mo mag binnenkort naar de dierenarts om de hechtingen er uit te halen. Jawel, we hebben haar laten steriliseren. Wat wat tranen bij mij teweeg bracht nadat ze uit narcose kwam. Ik heb echt verschrikkelijke medelijden met haar gehad! Niet alleen heeft ze mij onder geplast toen ze in diepe slaap was. Toen de narcose eenmaal echt uit begon te werken kreeg ze natuurlijk wat pijn. Ze drukte zich dicht tegen mij aan en jammerde wat. Zo sneu! Echt of ze wilde zeggen “mamma ik heb zo’n pijn, laat het ophouden!!” Het is dan misschien ‘maar’ een kat maar voor mij is het echt een kindje en zo gedraagt ze zich ook.

Ze is een katje met een willetje. Met voorkeuren. Wat ze wel en niet wil en leuk vindt. Wat haar lievelingsspeeltje is en welke ze haat. Ze heeft speeluurtjes en lievelingsspelletjes zoals verstoppertje  tikkertje en apporteren. Ze is wel eens boos en chagrijnig. Doet wel eens stoute dingen maar ook lieve. Ze legt iedere ochtend haar lievelingsspeeltje naast mij neer wanneer ik slaap en maakt me dan wakker met een blij geluidje. Dus een schatje wat heel bewust leeft. Je ziet gewoon de dankbaarheid wanneer ik iets voor haar doe. Je ziet haar genieten. En daar geniet ik ook weer van. Het is mijn moppie :)

Op het duikcentrum gaat ook alles gewoon door.  Beetje pech hadden we weer wel! Onze medewerker, de andere duikinstructeur was op een stukje metaal gaan staan dus moest naar de dokter om het te laten verwijderen. Ook kreeg hij de tetanus prik en mocht weer naar huis. Hij had er niet zo veel last van en is dus gewoon weer aan het werk gegaan. Maar zijn voet werd  binnen een korte tijd dik en rood en verschrikkelijk pijnlijk. Duidelijk een infectie.  Het werd zo erg dat hij nu naar een andere dokter ging. Daar kreeg hij te horen dat zijn voet helemaal niet nat had mogen worden voor 2 a 3 dagen! Was de eerste dokter even vergeten te vertellen! En ja, dat was dus wel veel gebeurd. In zee en in het zwembad. Hij is dus enkele dagen thuis geweest met het been omhoog. Nu gaat het al iets beter met hem maar het is nog niet helemaal genezen.

Ook zit het weer niet echt mee maar dat is wel normaal voor deze tijd van het jaar. De dagen wisselen af met zon, storm, onweer en regen (en zelfs flinke hagelstenen!) en dan kan er niet gedoken worden. Ook zijn er dagen dat er sowieso geen animo voor is. Op donderdag bijvoorbeeld omdat er dan de grote markt in Manavgat is waar de meeste toeristen heen gaan.

Waar ik wel heel blij mee ben is dat alle posters en infoborden besteld zijn! Ben er trots op en heel nieuwsgierig hoe het er uit gaat zien want het heeft best wel weer wat tijd gekost om ze te maken!

Verder komt in ieder geval één wens weer een stukje dichterbij. We hebben een keukentafel die al enkele weken bij het duikcentrum staat om opgeknapt te worden! Die hadden we gekregen van een vriend die naar Istanbul is verhuisd. Hij viel bijna uit elkaar van ellende haha, maar nu is hij geschuurd en staat weer stevig op zijn pootjes. Ik ben klaar om hem te lakken maar dat kan nu weer niet omdat het hout nat is van de regen! Ik zei al, breng hem dan thuis dan doe ik het hier wel maar mijn mannetje is een eigewijze hè. Maar goed, binnenkort hebben we dan in ieder geval een tafel. Stoelen nog niet!

En verder voel ik me helemaal goed op het moment. Eindelijk hebben we een huis waar ik me echt thuis voel. Ben ook heel huiselijk bezig. Doe graag zelfs schoonmaken en sta het liefst de hele dag in de keuken te koken. Dat kan natuurlijk niet (alleen al omdat onze oven nog steeds stuk is) maar zou leuk zijn haha.

Oja, ik heb inmiddels ook een deal gesloten om mijn feather extensions te gaan verkopen dus wanneer dat 100% gereed is vertel ik daar ook wat meer over.

Ik heb nu niet zo veel te vertellen! Voorbereidingen zijn dus nog steeds aan de gang en that’s it.  Volgende keer hopelijk wat boeiender nieuws :)

This entry was posted in Gee in Turkije | 2013. Bookmark the permalink.

One Response to Ditjes en datjes

  1. mams says:

    Dat je het zo naar je zin hebt met huisje, man en Mo is toch het beste nieuws wat je melden kan? Ben heel blij voor je :-)). Kus ♡ xxxxxxx

Geef een reactie...