Day Zero Project van start!

Je hebt het misschien al voorbij zien komen. Het Day Zero Project waarmee ik gestart ben.
Dit project kwam ik laats tijdens het surfen op internet tegen en het sprak me direct erg aan! Ik heb meestal tal van dingen die ik wil doen. Doelen die ik wil realiseren. En hoewel ik ze graag waar wil maken komt het er vaak toch niet van om 1001 redenen. Dit project is mij dus wel op mijn lijf geschreven en ik ben dan ook direct van start gegaan met het bedenken van doelen!

Wat het project precies inhoudt staat omschreven op deze pagina op mijn website, dus ik zal er in dit blog geen verdere uitleg over geven.

101 doelen in 1001 dagen
Oké, sommige doelen zijn makkelijk te behalen, anderen zal ik pas aan het einde van het project af kunnen vinken en sommige doelen zal ik misschien wel nooit doen. Hoewel ik er natuurlijk gewoon van uit ga dat ik wèl alles zal gaan doen wat ik bedacht heb!

Eén van mijn doelen is: ‘Over alle behaalde doelen een verslag posten.’  Het is een doel ‘in progess’ en met dit verslag is de kop er af!

Behaalde doelen

Day Zero Project doelen

 • Mijn weblog aanmelden bij dayzeroproject.nl
  Nou, dat was een makkie natuurlijk. Ik hoop dat ik er snel op sta!
 • Doelenlijst maken.
  Het duurde even want 101 doelen bedenken is niet zo makkelijk. Er zitten ook heel onzinnige doelen bij maar een ander doel is dat ik 3 stomme doelen mag aanpassen naar 3 leuke doelen dus ik kan nog wat anders bedenken.

Goede doelen

 • Teken de petitie voor ‘World Penduin Day’ op 25 April 2013.
  Done! Hiermee heb ik mijn stem laten horen en hopelijk hun leefomgeving helpen beschermen.

Multimedia doelen

 • Brief aan mijzelf schrijven op futureme.org.
  Tja, wat zou je aan je toekomstige ik willen schrijven? Wat ik geschreven heb ga ik niet zeggen. Het enige is dat ik hoop dat ik het vergeet en er over een aantal jaar smakelijk om kan lachen 😉 Deze brief ontvang ik op de laatste dag van het Day Zero Project.

Doelen ‘in progress’

Natuurlijk heb ik ook een aantal doelen waar ik al wel mee bezig ben maar die nog niet af zijn. Dat komt met de tijd wel. Ik wil als een gek alle doelen gaan afwerken maar zo werkt het natuurlijk niet. Je moet je zelf de gelegenheid geven de doelen te doen en er plezier in te beleven tijdens het volbrengen ervan. Ik zie het als een soort van verrijking van mijn leven. Een spel waarbij ik op een leuke manier mijn doelen kan behalen.

Eigenlijk wil ik met dit project realiseren dat ik nuttige dingen doe. Dingen die ik anders niet zou doen. Oké daar hoort een taart voor mijzelf en Sinan bakken natuurlijk niet bij. Maar het bedenken van zoveel doelen is ook niet makkelijk. Het is een leuk begin in ieder geval en dit project kun je zo vaak doen als je wil. Het is in ieder geval iets wat wel even wat tijd in beslag neemt en dus eigenlijk een way of living wordt. Maar dat bevalt mij wel, en hopelijk inspireer ik wat mensen om ook mee te doen! Want daarmee zal ik dan in ieder geval weer een doel behalen 😉

Lees hier al mijn doelen!

 

This entry was posted in Day Zero Project. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...