Leuke dag niet leuk afgesloten

Vandaag was een heerlijke dag! Gezien het nu nog rustig was, kon ik vrij nemen en de meiden uitnodigen om bij mij te komen zwemmen. Sinan zwaaide ik om 7:30 uur uit omdat hij om 8:00 uur een duik had en ik liep mee om direct het zwembad in te duiken.

Terwijl ik lag te dobberen besloot ik dat ik dit maar iedere dag moet gaan doen. Gewoon even voor of na het werk het zwembad in om wat baantjes te trekken!

Even na 11:00 uur kwamen Mayra met haar kleine man, Filiz met haar Emir en Mayra haar vriendin Bianca om te zwemmen. Puur genieten zo’n zwembad voor je deur. Wil je iets hebben, loop je gewoon even naar boven en je staat zo weer beneden. En des te leuker wanneer je vriendinnen uit kan nodigen!

De dag is dan ook voorbij gevlogen. Rond half 5 zijn we met zijn allen naar boven gegaan, zodat ik nog wat feather extensions kon zetten bij Mayra, Bianca en Filiz.

Nadat zij vertrokken waren ben ik onder de douche gestapt en oeps! Toen viel het me pas echt goed op hoe erg verbrand ik ben. Knalrood ben ik over heel mijn lichaam. Enige voordeel is dat het als een kacheltje werkt en ik het dus niet koud heb. Aan de andere kant werd het me even te heet, waardoor een aftersun toch echt nodig was.

Mijn liefje nam die gelukkig voor mij mee. Hij zou op tijd thuis komen en daarvoor nog even boodschappen doen. Toen hij echter thuis kwam bleek er iets heel vervelends gebeurd te zijn. De littekens van de vorige keer zijn zelfs nog zichtbaar en de pijnlijke herinneringen stonden ons beide nog in het geheugen gegrift. Maar nu was het helaas weer zo ver.  Door toedoen van een automobilist heeft Sinan een ongeluk gehad met de brommer, en heeft exact de zelfde verwondingen als die wij hadden de vorige keer. Zelfs op de zelfde plekken!

En ondanks de pijn, ging hij dáárna nog naar de supermarkt om voor mij aftersun te halen!

Nu zitten we dus weer als twee kneuzen op de bank. Sinan met zijn crèmetjes en zak met ijs tegen de pijn op zijn handen en ik compleet in de aftersun met pijn over mijn lichaam wegens zon verbranding. Helaas geen goede afsluiter maar het was wel een heel gezellige dag!

 

This entry was posted in Gee in Turkije | 2013. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...