Even wat rustiger aan..

Dus. Ik had besloten om facebook semi-vaarwel te zeggen omdat ik wat meer rust voor mijzelf wilde. Dagelijks vertoef ik veel uren op internet en achter mijn computer, in een poging mijn vele taken te vervullen. Ik heb natuurlijk mijn eigen website waar dit weblog op staat, maar ook van het duikcentrum, van de feather extensions en turkije-hulp. Verder ben ik ook moderator van 2 verschillende  fora en beheer ik maar liefst 9 facebook groepen en 4 pagina’s. Daarnaast vervul ik vele uren met het bewerken van foto’s en video’s voor onze duik klanten, maak ik dagelijks enkele slideshows en ben ik actief in het onderhouden en promoten van advertenties die met duiken te maken hebben. Hieronder vallen ook het screenen van Zoover, Holidaycheck, TripAdvisor  en Vakantiereiswijzer. En, als laatste ben ik natuurlijk ook eerste aanspreekpunt dus behandel ik alle binnenkomende vragen per mail, facebookbericht of sms. Je zou denken dat ik het niet zo druk heb 😉

In feite loop ik erg achter met mijn taken omdat ik gewoon geen tijd heb! Ik heb dan nog niet eens meegenomen dat er een duikcentrum te runnen is, feather extensions gemaakt moeten worden voor de verkoop in Side en we natuurlijk ook nog ergens een privé leven hebben waarin voldoening gezocht moet worden.

Dus, om daarnaast dan ook nog eens alles voor mijzelf bij te houden, werd gewoon wat veel. Daarom gooide ik het bericht de wereld in dat ik mijn persoonlijke facebook niet meer zou gebruiken voorlopig. Echter is het geen echt afscheid. Ik kijk nog wel af en toe en ben vaak op facebook te vinden voor de andere dingen die ik net beschreven heb.

Maar na dat ik dat bericht geschreven had, leek er in eens een soort van paniek te ontstaan. Mijn inbox stroomde in eens vol met berichten van lieve facebook vrienden die zeiden dat ze me wel gingen missen en vroegen of er echt niks meer aan de hand was dan mijn uitleg vertelde. Dat had ik natuurlijk niet verwacht! Ook zag ik dat ik direct ‘ontvriend’ werd door een aantal ‘vrienden’ (haha!)

Ik moet zeggen, het is lekker rustig. In de avond heb ik meer tijd voor mijzelf. Wat me meer rust geeft.

Nu ik echter besloten had mijn eigen fb op een laag pitje te zetten, gebeurde er in eens van alles wat ik graag had willen delen. Zul je net zien. Nu kan ik me de helft al niet meer herinneren haha.

In ieder geval is Sinan afgelopen week een dag naar Istanbul vertrokken omdat hij een examen af moest leggen samen met een andere vriend. Om 4:15 in de ochtend zette ik Sinan dus af bij de bus zodat hij om 7:00 het vliegtuig kon pakken. Gezien ik nogal laat was gaan slapen en ik daarna ook niet veel tijd meer had, heb ik die dag gewerkt met 3,5 uur slaap achter mijn kiezen. In de avond kwam Sinan weer thuis en haalde ik hem op.

Verder ben ik ook nog even goed ziek geweest. Ik kreeg vrij snel een flinke keelontsteking met koorts. Binnen was het over de 35 graden en ik zat te rillen van de ‘kou’ met een warme vest aan. Ik vind het warme weer heerlijk maar wanneer je ziek bent is dat echt niet fijn! Sinan voelde zich ook niet zo lekker maar bij hem waaide het vrij snel over. Ik ben inmiddels weer bijna beter gelukkig maar het heeft wel wat langer de tijd nodig gehad.

Verder gaat het op het duikcentrum niet zo goed maar wij zijn er geen uitzondering in. Het toerisme is na alle commotie van de laatste maand erg ingezakt dus terwijl we in het hoogseizoen zitten, hebben we bijna geen klanten. Iedereen die we er over spreken geeft het zelfde aan. De hotels hebben er ook onder te lijden. We hebben in mei wel een heel goede maand gehad en hopen nog steeds dat het toerisme weer aan trekt nu de zomervakanties beginnen in Europa. Turkije is nog steeds een heel fijn vakantieland hoor mensen! Wij merken helemaal niets van wat je op tv ziet!

Daarover denkend, bedenk ik me dat het al weer juni is. Eind juni zelfs. De tijd vliegt echt enorm hard voorbij. Nog maar 5 maandjes te gaan voor we sluiten! En dan kunnen we kijken wat we willen doen. Sinan zegt iedere week bijna wel dat hij 3 maanden naar Nederland wil maar ik weet niet of dat het wel gaat worden. Nederland is duur en we moeten eerst maar eens kijken hoe we het seizoen afsluiten.

This entry was posted in Gee in Turkije | 2013. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...