Mailinglist geimporteerd

Iedereen die mij op mijn oude weblog volgde, heeft zojuist een e-mail van mij ontvangen betreffende mijn weblog. Dit komt omdat ik de mailinlist van digigee.waarbenjij.nu geïmporteerd heb.

De e-mail die je ontvangen hebt is als volgt:

Hoi.

Je hebt je pas geleden ingeschreven om de berichten van deze blog te volgen. Dit betekent dat zodra je hieronder bevestigt, je elke nieuw bericht per e-mail ontvangt.

Om dit te activeren, druk je op Bevestig volgen. Als je denkt dat dit een misverstand is, kun je dit bericht negeren en gebeurt er niets.

Blognaam: DigiGee | Online
Blog URL: http://www.digigee.com

Bevestig Volgen

Als je alle blogs wilt zien die jij volgt op het net op de makkelijkste manier, schrijf je in voor een WordPress.com account.

Wil je inderdaad mijn berichtjes blijven volgen? (Yay!) Klik dan op de link ‘Bevestiging Volgen’ in de e-mail. Voortaan zul je een e-mail ontvangen zodra ik een nieuw weblog online zet. Wees gerust, voor andere doeleinden zal je e-mail niet gebruikt worden! Wil je mij niet meer volgen (boehoe! :( ) dan hoef je verder niets te doen.

Kreeg je wel een e-mail op mijn oude weblog en heb je nu geen mail voor de mailinglist ontvangen terwijl je wel berichtjes wil krijgen zodra ik een nieuw weblog online zet? Check dan even de spamfolder in je e-mail of voer je e-mailadres hier links onder aan de pagina in om je aan te melden ^_^

This entry was posted in Website. Bookmark the permalink.

One Response to Mailinglist geimporteerd

  1. Mayra says:

    Heb nog geen mail gehad, maar volgens mij ben ik al hier ingeschreven

Geef een reactie...