Begin seizoen lekker druk

Zo, het was weer een tijdje terug dus hier weer een update!

Duikcentrum
Het duikcentrum is open en vanaf het eerste moment loopt alles lekker door. We hebben veel ervaren duikers gehad die pakketten afnamen en nu pas begint het te komen met onervaren duikers die het graag eens willen proberen. De schildpadden die normaal pas in mei komen zijn nu al in grotere aantallen gespot! Dat zal vast met de milde winter te maken hebben.

Ook hebben we afgelopen week een aanbouw gemaakt van 1,25 bij 2,50 meter. Dat klinkt niet veel maar oh wat is die extra ruimte weer fijn! Ook hebben we voor en naast het duikcentrum een extra platformpje gemaakt dus in oppervlakte zijn we weer wat groter. Heerlijk!

GSM
De horrorstory met mijn gsm duurt nog steeds voort. Want nee, die doet het nog steeds niet! Ik kan er boos om worden maar inmiddels ben ik in het stadium van diep zuchten en het naast me neer leggen. Want wat was nou het geval? Mijn provider zei toestemming nodig te hebben van de overheid, die de overheid al lang gegeven had. Maar de provider zei die niet te hebben en dat ze daarom aan het wachten waren op de mail van de overheid. Die de overheid niet zou sturen omdat ze al toestemming gegeven hadden. Vervolgens kregen we op een dag een telefoontje van de overheid, dat het termijn verstreken was. Na mijn binnenkomst in TR, zou het binnen een maand geregeld moeten worden. Maar mijn provider was zo traag geweest, dat nu alles kwam te vervallen. Op mijn paspoort kon het nu helemaal niet meer geregeld worden, dus zouden we iemand anders moeten vinden. Aargh!

Al met al, hebben we het via een illegale manier opgelost. Daarna bleek het evengoed nog niet te werken. Mijn gsm is helemaal in orde maar bij de provider wordt er nog steeds iets geblokkeerd en zij komen er niet uit wat. DUS, VERVOLG, ik ga over naar een andere provider met de hoop dat het dan goed is. Mijn hele telefoon is nu in ieder geval leeg en heeft een software update gehad. Moest dus alle apps opnieuw installeren, waaronder What’sapp. Maar om die te activeren moet ik een sms ontvangen die ik -jawel- dus niet kan ontvangen omdat ik geen netwerk heb. Tot nader bericht ben ik dus alléén via Facebook te bereiken!

Zomer komt er aan!
Ja, het begint nu echt lekker te worden. Maar soms is het evengoed in NL beter dan hier in TR dus nee wees maar niet jaloers. Een paar dagen terug hadden we een storm hier! Meteen alle duiken voor 3 dagen moeten annuleren wegens geen zicht. Nu is de zon er weer maar evengoed is het wel fris in de ochtend en avond. De zomer komt er wel aan en dat houdt ook in dat ze inmiddels begonnen zijn met het schoonmaken van ons zwembad. Hopelijk wordt het ook snel gevuld zodat het water een beetje op kan warmen in de zon. Dan kunnen we weer lekker zwemmen voor of na het werk!

Verder is alles goed. We wonen fijn in ons nieuwe huisje. Mo moet wel een beetje wennen nog aan het zomer ritme. Ze is dus erg lief en aanhankelijk en wil vooral ieder minuut van ons samenzijn spelen. Wat wij natuurlijk ook doen want zo’n lieve klein katje dat al haar speeltjes naar je toe komt brengen onder luid geknor… is ook niet te weerstaan <3

This entry was posted in Gee in Turkije | 2014. Bookmark the permalink.

Geef een reactie...