Fotografie

Welkom in mijn eigen wervelwind van leven!

De vanzelfsprekendheid maakt dat de mooie dingen onzichtbaar worden voor het blote oog.

Door de lens van mijn camera zie ik het leven in zijn volledigheid, de puurheid die de gros van de mensheid in de gehaaste maatschappij van tegenwoordig niet meer ziet. Ik probeer de mooie dingen van het leven vast te leggen en deze via beeld over te dragen aan de wereld.

madelief

Qua fotografie verdiep ik mij vooral in natuur, cultuur en het algemene leven. De microlens die ik heb, opent een deur naar een andere wereld die wij normaal gesproken niet zien. De wens om een insect of bloem enkele malen uitvergroot en haarscherp op de foto te zetten, zet mij er toe aan om soms uren door bosjes en tuinen te kruipen. Op zoek naar die ene perfecte shot.

funky rose

Ik woon in tegenwoordig in Turkije en leef dus in een totaal andere cultuur. Dit wakkerde mijn interesse voor andere culturen aan en ik zal met de tijd ook hier mijn foto’s van tonen. Het algemene leven trekt mij omdat de simpelste dingen prachtig kunnen zijn. In al zijn eenvoud. Dagelijkse zaken die wij alleen tegenkomen maar niet meer zien door de vanzelfsprekendheid.

lavendel

Ik houd van fotogratie. En al hetgeen waar ik van houd leg ik graag vast op de gevoelige plaat en deel ik nog liever met de mensen die net zoals ik van fotografie houden. Het is een passie wat ik mijn leven lang met plezier zal blijven doen.

ondergaande zon

Comments are closed.